Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Συμμετοχή της Ρωσίας στα ενεργειακά σχέδια του Πακιστάν

Συμμετοχή της Ρωσίας στα ενεργειακά σχέδια του Πακιστάν
Οι ικανότητες των Ρώσων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου του Πακιστάν
Έτοιμη για να συμμετάσχει στην αναβάθμιση των υδροηλεκτρικών σταθμών και την κατασκευή θερμοηλεκτρικών μονάδων στο Πακιστάν είναι η Ρωσία σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Βιομηχανίας και εμπορίου της Ρωσίας Denis Manturov κατά τη διάρκεια της διμερούς διακυβερνητικής συνόδου.
«Η μακροχρόνια εμπειρία επιτυχημένων εργασιών των μηχανών Power της Ρωσίας, της UEC και της Technopromexport στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού επιτρέπει την λεπτομερή επεξεργασία της ευκαιρίας συμμετοχής σε έργα στο έδαφος του Πακιστάν. Πρώτα απ 'όλα, αυτό αφορά την αναβάθμιση των υδροηλεκτρικών σταθμών, τις παραδόσεις εξοπλισμού μεταφοράς ενέργειας και μεταφοράς αερίου και την κατασκευή θερμοηλεκτρικών, γεωθερμικών και ηλιακών σταθμών ηλεκτροπαραγωγής ", δήλωσε Manturov.
Παράλληλα, οι ικανότητες των Ρώσων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου του Πακιστάν, ανέφερε ο υπουργός.
Τέλος, ο κύκλος εργασιών της Ρωσίας και του Πακιστάν αυξήθηκε κατά 22% τον Ιανουάριο – Σεπτέμβριο του 2017 και μπορεί να φτάσει τα 500 εκατ. δολ. στο τέλος του έτους.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης