Επιχειρήσεις

Τόσιος (ΕΔΑ Αττικής): Το 2017 πετύχαμε το μεγαλύτερο αριθμό συνδέσεων τα τελευταία 16 χρόνια

Τόσιος (ΕΔΑ Αττικής): Το 2017 πετύχαμε το μεγαλύτερο αριθμό συνδέσεων τα τελευταία 16 χρόνια
«Το 2017 δεν καταγράφηκε κανένα ατύχημα» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τόσιος
Η σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου 35.000 νέων καταναλωτών την τρέχουσα διετία είναι ο στόχος της ΕΔΑ Αττικής όπως τον περιέγραψε ο κ. Αναστάσιος Τόσιος, Επιχειρησιακός Διευθυντής Διανομής της εταιρίας μιλώντας στο συνέδριο του ΙΕΝΕ.
Σύμφωνα με τον κ. Τόσιο η ΕΔΑ Αττικής, επιδιώκει την ισότιμη πρόσβαση χρηστών στο δίκτυο της Αττικής και τη μείωση του κόστους για τον τελικό καταναλωτή.
Στο πλαίσιο αυτό η εταιρία έχει προχωρήσει σε σειρά κινήσεων όπως η παροχή έκπτωσης έως και 50% στο κόστος σύνδεσης για νέους καταναλωτές, ενώ έχει εισάγει πρόγραμμα εταιρικής επιδότησης για την αυτόνομη θέρμανση.
Επίσης, αξιοποιείται η τεχνολογία των έξυπνων μετρητών και η σχεδιάζεται η περαιτέρω αξιοποίηση της πείρας από το σχετικό πιλοτικό πρόγραμμα.

Ο θετικός αντίκτυπος αυτών των κινήσεων καταγράφεται ήδη, είπε ο κ. Τόσιος, σημειώνοντας ότι η ΕΔΑ Αττικής κατέγραψε το 2017 ρεκόρ νέων συνδέσεων για τα τελευταία 16 χρόνια.
Στόχοι της ΕΔΑ Αττικής, όπως είπε ο κ. Τόσιος, είναι το όφελος των καταναλωτών, η διείσδυση του φυσικού αερίου στην Αττική καθώς και η προώθηση της ασφάλειας των εργαζομένων. Μάλιστα σημείωσε ότι το 2017 δεν καταγράφηκε κανένα ατύχημα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης