Περιβάλλον

Σκρέκας (ΝΔ) για τις Σκουριές: Η Αναπτυξιοκτόνος κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ χτυπά ξανά

Σκρέκας (ΝΔ) για τις Σκουριές: Η Αναπτυξιοκτόνος κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ χτυπά ξανά
«Η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα είναι καταδικασμένη στην φτώχεια και ο λαός στην μιζέρια» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σκρέκας
«Καταδικάζονται στην ανεργία και τη φτώχεια οι εργαζόμενοι που θα έβρισκαν δουλειά στις Σκουριές» τόνισε χαρακτηριστικά ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Τρικάλων, κ. Κώστας Σκρέκας, με αφορμή την αναστολή της επένδυσης στις Σκουριές από την Ελληνικός Χρυσός.
Αναλυτικά:
«Την ώρα που ο κ. Τσίπρας από το βήμα της 2ης Ευρω-Αραβικής Διάσκεψης διακηρύττει ότι η Ελλάδα είναι «ένας ιδιαίτερα ελκυστικός επενδυτικός προορισμός», την ίδια ώρα η πιο εμβληματική ξένη επένδυση στις Σκουριές τις Χαλκιδικής παγώνει ως αποτέλεσμα του συνεχιζόμενου εμπαιγμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
516 εργαζόμενοι αλλά και επιπλέον 1000 άνεργοι που θα εύρισκαν δουλειά στις Σκουριές της Χαλκιδικής, αν το έργο συνεχιζόταν, καταδικάζονται στην ανεργία και τη φτώχεια επειδή ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να ομολογήσει την τεράστια πολιτική απάτη που συντελέσθηκε στην περιοχή για να αποκομίσει αποκλειστικά και μόνο κομματικά οφέλη.
Η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα είναι καταδικασμένη στην φτώχεια και ο λαός στην μιζέρια. Στους Έλληνες αξίζουν καλύτερα».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης