Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Έκτακτη προσωρινή διακοπή παροχής φυσικού αερίου στο Ασβεστοχώρι του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη

Έκτακτη προσωρινή διακοπή παροχής φυσικού αερίου στο Ασβεστοχώρι του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη
Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, προβαίνει στις ανωτέρω εργασίες, προκειμένου να τροφοδοτηθούν με Φυσικό Αέριο οι περιοχές της Εξοχής και του Χορτιάτη
Την έκτακτη προσωρινή διακοπή παροχής φυσικού αερίου στη Δημοτική Κοινότητα ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη με εκτιμώμενες ώρες 10:00-13:00, ανακοίνωσε για σήμερα η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ).
Αναλυτικά:
«Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί έκτακτη προσωρινή διακοπή της παροχής φυσικού αερίου στη Δημοτική Κοινότητα ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη την ΤΕΤΑΡΤΗ 08/11/2017 με εκτιμώμενες ώρες 10:00-13:00.
Οι έκτακτες εργασίες εκτελούνται στο πλαίσιο της εκτέλεσης αναβάθμισης του Δικτύου Διανομής φυσικού αερίου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Κεφάλαιο 5 του Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου (ΦΕΚ 487/Β/20-02-2017).
Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, προβαίνει στις ανωτέρω εργασίες, προκειμένου να τροφοδοτηθούν με Φυσικό Αέριο οι περιοχές της Εξοχής και του Χορτιάτη.
Παρακαλούνται οι καταναλωτές στη Δημοτική Ενότητα ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ να μη προβούν σε καμία χρήση φυσικού αερίου στο εν λόγω διάστημα και να κλείσουν τις βάνες μετά το μετρητή, ώστε να μπορούν να θέσουν την εγκατάστασή τους σε λειτουργία με ασφάλεια μετά την επανέναρξη της παροχής.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, ο καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στο Τηλεφωνικό Κέντρο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στο 11 150».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης