Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τις τεχνολογικές εξελίξεις στην εξοικονόμηση ενέργειας παρουσίασε η LG Electronics

Τις τεχνολογικές εξελίξεις στην εξοικονόμηση ενέργειας παρουσίασε η LG Electronics
Παρουσιάστηκαν οι καινοτόμες τεχνολογίες της εταιρείας στον επαγγελματικό κλιματισμό με την δυνατότητα προσαρμογής των λειτουργιών τους ανάλογα με την αίσθηση θερμοκρασίας και υγρασίας
Την παρουσίαση των πιο πρόσφατων τεχνολογικών εξελίξεων στην εξοικονόμηση ενέργειας και της δημιουργία του ιδανικού κλίματος στις κτηριακές εγκαταστάσεις, παρουσίασε το τμήμα LG Business Solutions, στο καταξιωμένο διεθνές συνέδριο “ENERGY in BUILDINGS''.
«Η LG Electronics (LG) και το τμήμα LG Business Solutions συμμετείχαν στο καταξιωμένο διεθνές συνέδριο “ENERGY in BUILDINGS” το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στην Αθήνα για 6η συνεχόμενη φορά. Το συνέδριο διοργανώθηκε από το ASHRAE Hellenic Chapter σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (TEE) και προσέλκυσε μηχανικούς, αρχιτέκτονες, ακαδημαϊκούς επιστήμονες και επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους. Οι συνολικά πάνω από 400 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των κτηριακών εγκαταστάσεων και να συζητήσουν για τις προκλήσεις και μελλοντικές προοπτικές του κλάδου.
Στο πλαίσιο της έκθεσης των χορηγών, εκπροσωπώντας την LG Electronics και το Τμήμα Business Solutions, ο κ. Χρήστος Γκέκας, Academy Supervisor, Mηχαν. Μηχ/κος ΕΜΠ, LG Electronics Ελλάς, παρουσίασε τις νέες καινοτόμες τεχνολογίες της εταιρείας στον επαγγελματικό κλιματισμό με την δυνατότητα προσαρμογής των λειτουργιών τους ανάλογα με την αίσθηση θερμοκρασίας και υγρασίας.
Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για την 5η γενιά VRF σειρά συστημάτων ψύξης – θέρμανσης της LG, το MULTI V 5, και τις 3 βασικές τεχνολογίες του νέου συστήματος (Dual Sensing Control, Comfort Cooling, Delayed Defrost) που προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση από τα συμβατικά συστήματα VRF, ενώ βελτιώνουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο άνεσης στους εσωτερικούς χώρους. Επιπλέον, παρουσιάστηκε η νέα κατηγορία που λάνσαρε πρόσφατα η εταιρεία στην Ελλάδα, οι Αερόψυκτοι Inverter Scroll Ψύκτες (ΙSC – Inverter Scroll Chiller), καθώς και οι συνδυαστικές λύσεις κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης με τις Αντλίες Θερμότητας, LG Therma V & Hydrokits.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας της LG με την ASHRAE, η LG θα συμμετέχει στα ολοήμερα και τεχνικά συνέδρια της ASHRAE που θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη, την Κύπρο και την Αθήνα κατά την διάρκεια της χρονιάς 2017-2018».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης