Δελτία Τύπου

Ημερίδα του ΕΟΑΝ για τον ρόλο και τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων

Ημερίδα του ΕΟΑΝ για τον ρόλο και τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017, στις 10:00 πμ, στο συνεδριακό χώρο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, 6ος όροφος
Ενημερωτική ημερίδα για «Εθνικό Μητρώο Παραγωγών-Ο Ρόλος και οι Υποχρεώσεις των Επιχειρήσεων», που συνδιοργανώνουν ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), διοργανώνεται στο συνεδριακό χώρο του ΕΒΕΑ.
Ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα για τα μέλη του επιμελητηρίου με θέμα:
«Εθνικό Μητρώο Παραγωγών»
Ο Ρόλος και οι Υποχρεώσεις των Επιχειρήσεων»
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017, στις 10:00 πμ, στο συνεδριακό χώρο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, 6ος όροφος.
Στην ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γιάννης Τσιρώνης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ενώ τη σκυτάλη της ενημέρωσης θα αναλάβουν με ομιλίες τους οι κ.κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος, Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, Χαράλαμπος Μπιλίνης, Μέλος ΔΣ του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, Μανώλης Μπαλτάς, Ειδικός Επιστημονικός Συνεργάτης ΚΕΕΕ, Ρόζυ Χαριτοπούλου, Διευθύντρια Εναλλακτικής Διαχείρισης του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, καθώς και τα στελέχη του ΕΟΑΝ, Έφη Τριτοπούλου και Δημήτρης Ποδιώτης»

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης