Επιχειρήσεις

Έσοδα-ρεκόρ για την ισραηλινή ενεργειακή Delek Group το γ΄ τρίμηνο του 2016

Έσοδα-ρεκόρ για την ισραηλινή ενεργειακή Delek Group το γ΄ τρίμηνο του 2016
Η Delek είχε έσοδα 22,1 εκατομμυρίων δολαρίων έναντι 5,72 εκατομμυρίων το γ΄ τρίμηνο του 2015.
Η ισραηλινή ενεργειακή εταιρεία Delek Group αύξησε τα έσοδά της σε 22,1 εκατομμύρια δολάρια κατά το γ΄ τρίμηνο του 2016 από 5,72 εκατομμύρια δολάρια το γ΄ τρίμηνο του 2015, όπως ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη (29/11) η εταιρεία.
Το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία στα χαμηλότερα έξοδα και τα υψηλότερα έσοδα από τις δραστηριότητες έρευνας και παραγωγής στο κοίτασμα φυσικού αερίου Tamar.
Η εταιρεία αναφέρει ότι παρήγαγε 2,6 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου στο κοίτασμα φυσικού αερίου Tamar κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, που αποτελεί ρεκόρ για το γ΄ τρίμηνο, ξεπερνώντας το ρεκόρ που είχε καταγραφεί κατά την ίδια περίοδο το 2015, όταν η εταιρεία παρήγαγε 2,5 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Delek, Asaf Bartfeld, τόνισε ότι «τα αποτελέσματα του γ΄ τριμήνου καταδεικνύουν την οικονομική ευρωστία του ομίλου, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε τις υφιστάμενες δραστηριότητες του ομίλου στον τομέα της ενέργειας, ενώ αποκτάμε μεγαλύτερο κύρος στον τομέα της ενέργειας διεθνώς.
Οι ισραηλινές ενεργειακές εταιρείες Delek Group και Avner Oil & Gas Exploration υπέγραψαν πριν από 2 μήνες συμφωνία συνεργασίας ύψους 10 δισ. δολαρίων με την ιορδανική Natural Electric Power.
Επίσης, ανακοίνωσαν ότι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για χρηματοδότηση με μεγάλες τράπεζες, μετά την τροποποίηση της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας του Ισραήλ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης