Τελευταία Νέα
Αναλύσεις

Βορίδης (ΝΔ): Είναι ξεκάθαρο πως η κυβέρνηση δεν θέλει την επένδυση των Σκουριών

Βορίδης (ΝΔ): Είναι ξεκάθαρο πως η κυβέρνηση δεν θέλει την επένδυση των Σκουριών
«Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι, που κατάλαβαν ότι έχουν εξαπατηθεί» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βορίδης
Την θέση ότι η κυβέρνηση είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλει την επένδυση των Σκουριών διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Βορίδης.
«Δεν την ήθελε όταν ήταν στην αντιπολίτευση, πολεμούσε με νύχια και με δόντια γι αυτό το πράγμα και δεν τη θέλει και τώρα.
Μπορεί να πιεστεί, μπορεί να δημιουργηθούν οι συνθήκες, μπορεί να πάει πάλι σ' αυτά που λέει, στις αντιφάσεις, στις αντινομίες, στις αυταπάτες, στους έντιμους συμβιβασμούς.
Αλλά ότι δεν τη θέλει, δεν τη θέλει.
Μιλάνε για συμμόρφωση με τη νομιμότητα σήμερα οι του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που υπάρχουν έξι αποφάσεις που δικαιώνουν την εταιρεία στις Σκουριές για το θέμα της περιβαλλοντικής νομοθεσίας» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Βορίδης, επισημαίνοντας ότι «χρειάζεται μια στοιχειώδη σοβαρότητα από την πλευρά της κυβέρνησης».
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ.Βοριδης είπε πως τις θεωρεί αναγκαίες.
«Είναι αναγκαίες για να τελειώνει μια κατάσταση, όπου έχουμε αποδεδειγμένα μια κυβέρνηση που δεν μπορεί.
Δεν υπάρχουν πλέον ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι, που κατάλαβαν ότι έχουν εξαπατηθεί, που τους κοροϊδέψανε, που τους είπαν άλλα και κάνουν άλλα, αυτοί κυρίως που δεν βλέπουν κανένα μέλλον και καμία προοπτική» υποστήριξε ο κ.Βορίδης
Κληθείς να σχολιάσει την ομιλία του κ.Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ο κ.Βορίδης είπε ότι «ο Κ. Μητσοτάκης ξεδίπλωσε τη στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας για τη διακυβέρνηση της χώρας και σύνδεσε τη στρατηγική αυτή με ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, με τις επιπτώσεις της σε συγκεκριμένους ανθρώπους και την καθημερινότητά τους».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης