Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Έργα σε Sakhalin και TurkStream ανέλαβε η Petrofac

Έργα σε Sakhalin και TurkStream ανέλαβε η Petrofac
Η σύμβαση με την Sakhalin Energy ανέρχεται σε 700 εκατ. δολ.
Η πετρελαϊκή Petrofac που εδρεύει στo Τζέρσεϋ έχει αναλάβει σύμβαση ύψους άνω των 700 εκατομμυρίων δολαρίων από τη Sakhalin Energy για την εγκατάσταση επεξεργασίας χερσαίων υποδομών στο νησί Sakhalin, ανακοίνωσε η εταιρεία την Τετάρτη 6/9.
Το αντικείμενο της εργασίας περιλαμβάνει εγκαταστάσεις συμπίεσης διαχωρισμού και τροφοδοσίας αερίου, νέο σύστημα φωτοβολταϊκών συστημάτων, βοηθητικές εγκαταστάσεις, υποσταθμούς και συναφή κτίρια, προσωρινή εγκατάσταση προσγείωσης στην παραλία, ανακαίνιση του υπάρχοντος καταυλισμού, προσωρινές εγκαταστάσεις για την Sakhalin Energy και την Petrofac.
"Με τα πρώτα έργα που έχουν ήδη αρχίσει, το έργο θα υποστηρίξει τη Sakhalin Energy στη διατήρηση της βιώσιμης δυναμικότητας LNG", δήλωσε η Petrofac.
"Εκτελούμε έργα στη Ρωσία από τη δεκαετία του 1990 και αυτό σηματοδοτεί τη δέκατη παρουσία μας στη χώρα. Το Sakhalin Island είναι μια πολύ γνωστή τοποθεσία για την Petrofac, καθώς το Τεχνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Sakhalin, το οποίο ιδρύθηκε το 2008, συμβάλλει στην αύξηση της τοπικής ζήτησης για εξειδικευμένο προσωπικό ειδικευμένο στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου ", δήλωσε ο Sunder Kalyanam, Διευθύνων Σύμβουλος της Petrofac’s Engineering and Construction Growth
Η Petrofac υπέγραψε επίσης συμφωνία με τη θυγατρική της Gazprom, South Stream, για την ανάπτυξη του τερματικού σταθμού παραγωγής φυσικού αερίου στην Τουρκία για το έργο αγωγού φυσικού αερίου TurkStream.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης