Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πολύνεκρη επίθεση σε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη Βαγδάτη

Πολύνεκρη επίθεση σε σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη Βαγδάτη
Ένοπλοι άνδρες επιτέθηκαν σήμερα σε έναν σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας βόρεια της Βαγδάτης, σκοτώνοντας επτά ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους δώδεκα.
Πολύνεκρη επίθεση σημειώθηκε σε κρατικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας βόρεια της Βαγδάτης, τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Σύμφωνα με το Reuters, ένοπλοι άνδρες επιτέθηκαν σήμερα σε έναν σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας βόρεια της Βαγδάτης, σκοτώνοντας επτά ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους δώσεκα.
«Βρισκόμουν στη νυχτερινή μου βάρδια και ξαφνικά άκουσα κάποιες εκρήξεις. Λίγα λεπτά αργότερα, είδα έναν άνδρα να φορά μια στρατιωτική στολή και να ρίχνει χειροβομβίδες μέσα από τα παράθυρα» είπε χαρακτηριστικά ένας εργαζόμενος που βίωσε τον εφιάλτη της επίθεσης.
Από την πλευρά του, ο αξιωματούχος των ιρακινών δυνάμεων ασφαλείας τόνισε ότι: «Στις 02:00 το πρωί τρεις καμικάζι που φορούσαν ζώνες με εκρηκτικά και ήταν οπλισμένοι με χειροβομβίδες εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις του σταθμού της Σαμάρα.
Επιτέθηκαν στους υπαλλήλους του σταθμού, σκοτώνοντας επτά και τραυματίζοντας δώδεκα, σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό» και συνέχισε λέγοντας ότι: «Δύο από τους επιτιθέμενους σκοτώθηκαν και οι υπάλληλοι απομακρύνθηκαν από το κτίριο μετά την επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας».

Πηγή:worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης