Χρηματιστήριο & Αγορές

ΧΑ: Περιορίζονται οι γεωπολιτικές ανησυχίες – Προσπάθεια ανάκτησης μέρους των χθεσινών απωλειών

ΧΑ: Περιορίζονται οι γεωπολιτικές ανησυχίες – Προσπάθεια ανάκτησης μέρους των χθεσινών απωλειών
Στις τράπεζες εστιάζεται το ενδιαφέρον των επενδυτών καθώς σήμερα και αύριο δημοσιεύουν αποτελέσματα εξαμήνου
Υποχωρούν οι γεωπολιτικές ανησυχίες των επενδυτών και οι αναλυτές εκτιμούν πως σήμερα θα μπορούσαμε να δούμε μία αντίδραση με την αγορά να προσπαθεί να ανακτήσει μέρος των χθεσινών απωλειών, βοηθούμενη και από το κλίμα που θα επικρατεί στις ευρωπαϊκές αγορές.
Παράλληλα το ενδιαφέρον των επενδυτών θα είναι στραμμένο στις τραπεζικές μετοχές, αφού οι 4 μεγάλες τράπεζες ανακοινώνουν σήμερα και αύριο αποτελέσματα εξαμήνου.
Επιπλέον σήμερα δημοσιεύει αποτελέσματα η Ιντραλότ και αύριο τα Ελληνικά Πετρέλαια, ενώ χθες είχε ενημέρωση στους αναλυτές η Motor Oil, και ειπώθηκε πως η μερισματική απόδοση θα παραμείνει ως έχει για τους επενδυτές.
 
Euroxx

Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να κινηθεί χαμηλότερα με περιορισμένους όγκους συναλλαγών.

 Eurobank

Το κλίμα στις ευρωπαϊκές αγορές είναι υποστηρικτικό σήμερα, και γι αυτό περιμένουμε η ελληνική αγορά να προσπαθήσει να ανακτήσει μέρος της χθεσινής πτώσης, με τους επενδυτές να εστιάζουν στα αποτελέσματα των τραπεζών (Τράπεζα Πειραιώς και Eurobank).

 Beta

Περιμένουμε μία αντίδραση στη σημερινή συνεδρίαση καθώς οι διεθνείς φόβοι υποχωρούν δίνοντας λόγους στους επενδυτές να επανεξετάσουν τη στάση τους.


Γ.Κ.
Πηγή:www.bankingnews.gr
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης