Ναυτιλία

Ολοκληρώθηκε η επισκευή του Petrojarl 1 από την Damen Shiprepair Rotterdam

tags :
Ολοκληρώθηκε η επισκευή του Petrojarl 1 από την Damen Shiprepair Rotterdam
Το Petrojarl 1 έχει λειτουργήσει από την Teekay για 28 χρόνια στη Βόρεια Θάλασσα και τώρα προορίζεται για το πεδίο της Ατλάντα στη Βραζιλία
H Damen Shiprepair Rotterdam (DSR) παρέδωσε στις 18/8 το FPSO Petrojarl 1 στην Teekay μετά από έργο ανακατασκευής που πραγματοποιήθηκε τα τελευταία 2,5 χρόνια.
Το Petrojarl 1 έχει λειτουργήσει από την Teekay για 28 χρόνια στη Βόρεια Θάλασσα και τώρα προορίζεται για το πεδίο της Ατλάντα στη Βραζιλία.
Μετά από εκτεταμένη επισκευή (πάνω από 450.000 ώρες), περισσότερο από το 50% του εξοπλισμού απομακρύνθηκε και αντικαταστάθηκε από νέο ειδικό εξοπλισμό που απαιτείται για την επεξεργασία βαρύ πετρελαίου  σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις συμμόρφωσης της Βραζιλίας.
"Το έργο Petrojarl 1 εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του Damen να επεκταθεί περαιτέρω στην επισκευή και τη μετατροπή σύνθετων υπεράκτιων σκαφών και λειτουργικών μονάδων.
Η πρόσφατη απόκτηση του ναυπηγείου Damen Verolme Rotterdam (DVR), που βρίσκεται στην περιοχή Botlek του λιμανιού του Ρότερνταμ και διαθέτει εκτενή ιστορία επιτυχώς ανακαινισμένων υπεράκτιων σκαφών, μας ενισχύει περαιτέρω σε αυτή τη φιλοδοξία », λέει ο Mark Witjens, Διευθυντής της Damen Shiprepair & Conversion.
 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης