Ευρώπη

Schieppati: Η ΤΑΡ AG εξασφαλίζει τη μέγιστη περιβαλλοντική προστασία στην Ιταλία

Schieppati: Η ΤΑΡ AG εξασφαλίζει τη μέγιστη περιβαλλοντική προστασία στην Ιταλία
Τονίζει ότι η κοινοπραξία είναι έτοιμη να βοηθήσει στην ανάπτυξη του τουρισμού στην ιταλική περιοχή της Απουλίας, όπου θα εισέρχεται ο αγωγός στο έδαφος της Ιταλίας από την Αδριατική.
Το έργο του Διαδρατικού Αγωγού Αερίου (TAP), το οποίο προβλέπει τη μεταφορά φυσικού αερίου από το Αζερμπαϊτζάν στην Ευρώπη, θα εξασφαλίσει τη μέγιστη προστασία του περιβάλλοντος στις περιοχές μέσω των οποίων περνάει, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της TAP AG στην Ιταλία Luca Schieppati.
Ο ίδιος σε μήνυμά του στην ιστοσελίδα της κοινοπραξίας TAP AG επισημαίνει, ότι ο αγωγός δεν θα δημιουργήσει εκπομπές ρυπογόνων αερίων στην ατμόσφαιρα και το έδαφος κατά τη φάση της μεταφοράς αερίου.
Όπως τονίζει, η χρήση σύγχρονων τεχνολογιών στο πλαίσιο του έργου θα εξασφαλίσει τον απόλυτο σεβασμό στις ιδιαιτερότητες των περιοχών, μέσω των οποίων ο αγωγός θα λειτουργεί, τόσο κατά τη φάση της εφαρμογής, όσο και κατά την επόμενη φάση λειτουργίας.
Καταλήγοντας αναφέρει, ότι το κοινωνικό και περιβαλλοντικό επενδυτικό σχέδιο της TAP AG δημιουργεί μια σημαντική ευκαιρία για τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη, προσθέτοντας ότι η κοινοπραξία είναι έτοιμη να βοηθήσει στην ανάπτυξη του τουρισμού στην ιταλική περιοχή της Απουλίας, όπου θα εισέρχεται ο αγωγός στο έδαφος της Ιταλίας από την Αδριατική.

Αρχική δημοσίευση: 4/8/2017 10:51

www.worldenrgynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης