Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η ιταλική Saipem έκλεισε συμβόλαιο ύψους 900 εκ. δολ. για έργα στο πεδίο Zohr

Η ιταλική Saipem έκλεισε συμβόλαιο ύψους 900 εκ. δολ. για έργα στο πεδίο Zohr
Η εταιρεία θα επικεντρωθεί στις δραστηριότητες μηχανικής, προμηθειών, κατασκευών και εγκατάστασης στο αιγυπτιακό πεδίο φυσικού αερίου Zohr
H ιταλική Saipem εξασφάλισε συμβάσεις ύψους 900 εκατομμυρίων δολαρίων για τη βελτιστοποιημένη φάση ανάπτυξης του αιγυπτιακού πεδίου Zohr, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.
Θα καλύψει δραστηριότητες μηχανικής, προμηθειών, κατασκευών και εγκατάστασης, από κοινού με τον εταίρο Petrobel, με τον οποίο έχουν συνάψει συμφωνίες για υπεράκτια έργα.
Η Petrobel είναι κοινοπραξία μεταξύ της θυγατρικής της Eni στην Αίγυπτο - της Ιταλικής Αιγυπτιακής Εταιρείας Πετρελαίου (IEOC) και της Αιγυπτιακής General Petroleum Corporation (EGPC).
Η εταιρεία είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του πεδίου Zohr για λογαριασμό της PetroShorouk, μιας κοινοπραξίας μεταξύ της Αιγυπτιακής Εταιρείας Συμπαραγωγής Φυσικού Αερίου (EGAS) και της IEOC.
Οι εργασίες θα αρχίσουν τον Ιούλιο του 2017 και πρόκειται να ολοκληρωθούν μέχρι τα τέλη του 2018.
"Κατά την εκτέλεση αυτής της περαιτέρω φάσης ανάπτυξης, θα χρησιμοποιήσουμε τα πιο τεχνολογικά προηγμένα σκάφη μαςς", ανέφερε ο Stefano Cao, Διευθύνων Σύμβουλος της Saipem.
Το πεδίο φυσικού αερίου Zohr βρίσκεται στον αιγυπτιακό τομέα της Μεσογείου και θεωρείται ως η μεγαλύτερη ανακάλυψη φυσικού αερίου στη Μεσόγειο.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης