Τελευταία Νέα
Ναυτιλία

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των ταξιδιωτών με το ΕΓ/ΟΓ «Βιτσέντζος Κορνάρος»

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των ταξιδιωτών με το ΕΓ/ΟΓ «Βιτσέντζος Κορνάρος»
Η πλοιοκτήτρια εταιρεία ΛΑΝΕ ανακοίνωσε, ότι η τεχνική βλάβη στο πλοίο δεν έχει αποκατασταθεί και ως εκ τούτου ακυρώνονται όλα τα δρομολόγια έως τις 3 Ιουλίου.
Συνεχίζεται η ταλαιπωρία όσων θέλουν να ταξιδέψουν σε Κύθηρα, Αντικύθηρα και Κίσσαμο Χανίων με το Ε/Γ-Ο/Γ «Βιτσέντζος Κορνάρος», το οποίο παραμένει στο λιμάνι του Πειραιά λόγω τεχνικής βλάβης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας ΛΑΝΕ, το πλοίο το οποίο έπαψε να εκτελεί δρομολόγια από τις 14 Ιουνίου, τα προγραμματισμένα δρομολόγια για Κύθηρα, Αντικύθηρα, Κίσσαμο Χανίων θα παραμείνουν ανεκτέλεστα έως τις 3 ιουλίου, καθώς η βλάβη δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη.
Σημειώνεται, ότι οι Δήμαρχοι Κυθήρων, Κισσάμου, Καλαμάτας και Ανατολικής Μάνης έχουν στείλει επιστολές διαμαρτυρίας τόσο στο υπουργείο Ναυτιλίας, όσο και στην πλοιοκτήτρια εταιρεία, ζητώντας την αντικατάσταση του πλοίου.
Όπως επισημαίνουν μεταξύ άλλων, οι περιοχές τους βρίσκονται «υπό καθεστώς ιδιότυπης ομηρείας» και ταυτόχρονα πλήττει τον εσωτερικό τουρισμό των περιοχών αυτών.
Ο δε Δήμαρχος Κισσάμου επικαλείται τη σχετική νομοθεσία, σύμφωνα με την οποία «η εκτέλεση των εγκεκριμένων δρομολογίων είναι υποχρεωτική για την ανάδοχο εταιρεία».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης