Αναλύσεις

Γ Σταθάκης : Ρεαλιστικό το χρονοδιάγραμμα για ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης

Γ Σταθάκης : Ρεαλιστικό το χρονοδιάγραμμα για ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης
Συνάντηση υπουργών με τους εκπροσώπους των θεσμών για την ατζέντα τνω συνομιλιών
«Πιεσμένο», άλλα ρεαλιστικό  είναι το  χρονοδιάγραμμα, της ολοκλήρωσης της διαπραγμάτευσης και «με καλή θέληση μπορεί να υπάρξει συμφωνία»  δήλωσε ο υπουργός ενέργειας Γ. Σταθάκης κατά την διάρκεια της συνάντησης υπουργών με τους επικεφαλής των θεσμών για το  χρονοδιάγραμμα των διαπραγματεύσεων του επόμενου δεκαημέρου.
Στην συνάντηση , στην οποία συμμετείχαν  οι υπουργοί Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτος, Οικονομίας, Δ. Παπαδημητρίου, Ενέργειας Γ. Σταθάκης καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκης, συζητήθηκε το πρόγραμμα και η ατζέντα των συναντήσεων για το επόμενο διάστημα, με στόχο την ολοκλήρωση της αξιολόγησης εντός του συμφωνηθέντος χρονοδιαγράμματος.
Επίσης έγινε γνωστό  ότι οι εκπρόσωποι των θεσμών θα  παραμείνουν στην Ελλάδα έως τις 24 Νοέμβριου, αντί για τις 21 Νοεμβρίου που επρόκειτο να αναχωρήσουν αρχικά.
Οι συναντήσεις  συνεχίσθηκαν και το  απόγευμα με τη ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας για τη λειτουργία της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ -  γνωστού ώς Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων και  τη νέα υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης