Τελευταία Νέα
Αφρική

Το 1 εκατομμύριο βαρέλια την ημέρα έως το τέλος Ιουλίου στοχεύει η Λιβύη

Το 1 εκατομμύριο βαρέλια την ημέρα έως το τέλος Ιουλίου στοχεύει η Λιβύη
Η αύξηση της παραγωγής αναμένεται μετά την επανέναρξη της παραγωγής στα παραχωρημένα πεδία της ανατολικής Λιβύης στην γερμανική Wintershall.
Η Λιβύη στοχεύει να φθάσει την παραγωγή πετρελαίου στο 1 εκατομμύριο βαρέλια την ημέρα μέχρι το τέλος Ιουλίου, από την τρέχουσα παραγωγή ύψους 830.000 βαρελιών την ημέρα, όπως έκανε γνωστό η Εθνική Εταιρεία Πετρελαίου της Λιβύης (NOC).
Η NOC ανακοίνωσε, ότι συμφώνησε με τη γερμανική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου Wintershall για την επανάληψη της παραγωγής στις περιοχές παραχώρησης NC-96 και NC-97 στην ανατολική Λιβύη.
«Η NOC έχει διατηρήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της, για να διασφαλίσει ότι τα συμφέροντα της Λιβύης θα διατηρηθούν», δήλωσε ο πρόεδρος της NOC, Mustafa Sanalla.
«Η συνολική παραγωγή πετρελαίου στη Λιβύη σήμερα είναι 830.000 βαρέλια την ημέρα και στο τέλος Ιουλίου 2017 στοχεύουμε στο 1 εκατομμύριο βαρέλια, ως αποτέλεσμα της επανάληψης της παραγωγής από τα πεδία της Wintershall και των συνδεδεμένων πεδίων Abouatiffel, καθώς και από τα πεδία 103 A και Nafoora», δήλωσε ο Sanalla.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης