Ασία

Ισραήλ: Delek Drilling και Avner απέφεραν αύξηση κερδών 23% για την Delek Group

Ισραήλ: Delek Drilling και Avner απέφεραν αύξηση κερδών 23% για την Delek Group
Οι δύο θυγατρικές της Delek Group ανέφεραν επίσης, ότι λόγω της συνεχιζόμενης αύξησης της ζήτησης στο Ισραήλ, η κατανάλωση φυσικού αερίου αυξήθηκε κατά 9% το α΄ τρίμηνο του 2017.
Με αύξηση κερδών 23% στα 78,9 εκατομμύρια δολάρια ολοκλήρωσαν το α΄ τρίμηνο του 2017 σε ετήσια βάση, λίγο πριν τη συγχώνευση τους, οι θυγατρικές εταιρείες της ισραηλινής Delek Group Ltd., Delek Drilling Limited Partnership και Avner Oil and Gas LP.
Η Delek Drilling ανακοίνωσε κέρδη 39,8 εκατομμυρίων δολαρίων το α΄ τρίμηνο του 2017 από 33,2 εκατομμύρια δολάρια το α΄ τρίμηνο του 2016, ενώ τα καθαρά κέρδη της Avner ήταν 39,1 εκατομμύρια δολάρια έναντι 30,7 εκατομμυρίων δολαρίων το αντίστοιχο τρίμηνο του 2016.
Οι δύο θυγατρικές της Delek Group ανέφεραν επίσης, ότι λόγω της συνεχιζόμενης αύξησης της ζήτησης στο Ισραήλ, η κατανάλωση φυσικού αερίου αυξήθηκε κατά 9% το α΄ τρίμηνο του 2017 σε ετήσια βάση στα 2,4 δισ. κ.μ.
Το α΄ τρίμηνο του 2017 σηματοδότησε επίσης την έναρξη των εξαγωγών φυσικού αερίου από το κοίτασμα Tamar προς την Ιορδανία.
Η διευθύνων σύμβουλος των Delek Drilling και Avner, Yossi Abu, δήλωσε μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων των εταιρειών, ότι εξαγωγές φυσικού αερίου από το κοίτασμα Tamar, σε συνδυασμό με τη μείωση του κόστους στην ισραηλινή οικονομία, προκαλούν αύξηση της ζήτησης για φυσικό αέριο από το κοίτασμα και αναμένεται το 2017 να είναι ένα έτος αιχμής στην κατανάλωση φυσικού αερίου, με την συνολική ποσότητα που θα προμηθεύσει το κοίτασμα Tamar την αγορά, να υπερβαίνει τα 10 δισ. κ.μ.

Αρχική δημοσίευση: 22/5/2017 10:19

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης