Αμερική

"Οχι" χιλιάδων Αμερικανών στην ατζέντα του Trump για το περιβάλλον

tags :
Μπροστά από τον Λευκό Οίκο, χιλιάδες διαδηλωτές ζήτησαν από τον Trump να αναθεωρήσει τα σχέδια για την ανατροπή των πολιτικών Obama για το κλίμα
Χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν στις πορείες διαμαρτυρίας έξω από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσιγκτον και σε άλλες μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, απαιτώντας δράση για την αλλαγή του κλίματος.
Οι  πορείες συνέπεσαν με τη συμπλήρωση των πρώτων 100 ημερών της θητείας του προέδρου Donald Trump και είχαν ως στόχο την διαμαρτυρία εναντίον της "ατζέντας" του νέου προέδρου σχετικά με το περιβάλλον.
Μπροστά από τον Λευκό Οίκο, οι διαδηλωτές που συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις και πορείες, ζήτησαν από τον Trump να ξανασκεφτεί τα σχέδια για την ανατροπή των πολιτικών Obama για την αλλαγή του κλίματος.
Εκτός από την Ουάσιγκτον, περίπου 300 ανάλογες συγκεντρώσεις διοργανώθηκαν σε όλες τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Σιάτλ, της Βοστώνης και του Σαν Φρανσίσκο.
Οι συμμετέχοντες, δήλωσαν ότι αντιτίθενται στην ανατροπή των περιορισμών  για τις εξορύξεις, τις πετρελαϊκές γεωτρήσεις και τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου από τους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης