Αμερική

Donald Trump: Θα κάνουμε την Αμερική σπουδαία ξανά - Δέσμευση για έργα υποδομών και νέες θέσεις εργασίας

tags :
Donald Trump: Θα κάνουμε την Αμερική σπουδαία ξανά - Δέσμευση για έργα υποδομών και νέες θέσεις εργασίας
Ο Donald Trump ορκίσθηκε 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών
Ο Donald Trump ορκίσθηκε σήμερα 20/1/2017 στις 7 το απόγευμα 45ος  Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
" Ποτέ δεν θα σας απογοητεύσω, Η Αμερική θα αρχίσει να κερδίζει και πάλι όπως ποτέ στο παρελθόν"  ανέφερε στην πρώτη του ομιλία αμέσως μετά την ορκομωσία του ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ
"Υπερασπιστήκαμε τα σύνορα άλλων κρατών και όχι τα δικά μας, κάναμε άλλες χώρες πλούσιες ενώ η δική μας έχει υποστεί ρήγμα. Δικαίωμα του κάθε έθνους να βάζει πρώτο το δικό τους συμφέρον, θέλουμε να αποτελούμε παράδειγμα. Δεν θα δεχτούμε πολιτικούς που είναι λόγια και όχι πράξεις ήρθε η εποχή της δράσης. Η χώρα θα ανθίσει για άλλη μια φορά. Στον πατριωτισμό δεν υπάρχουν προκαταλήψεις Από κοινού θα κάνουμε την Αμερική πιο ασφαλή και σπουδαία ξανά.
Αναφέρθηκε στα έργα υποδομών που θα πραγματοποιήσει λέγοντας "Θα χτίσουμε νέους δρόμους, αεροδρόμια, θα φέρουμε πίσω τον πλούτο μας, θα ξαναφέρουμε τους αμερικάνους στην εργασίας"

Νωρίτερα το www.worldenergynews.gr κατέγραφε

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Barak Obama και ο διάδοχός του Donald Trump έφθασαν στο Καπιτώλιο για την τελετή ορκωμοσίας του νέου προέδρου σε λίγη ώρα
.Το ζεύγος Ομπάμα και το ζεύγος Trump ήπιαν τσάi στον Λευκό Οίκο πριν αναχωρήσουν για την τελετή, με το ίδιο αυτοκίνητο.
Ο Trump θα εκφωνήσει την πρώτη του ομιλία αμέσως μετά την ορκωμοσία του.
Χιλιάδες άνθρωποι, ανάμεσά τους ο πρώην πρόεδρος Τζορτζ Ου. Μπους, το ζεύγος Κλίντον, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Τζον Μπένερ και άλλοι, βρίσκονται ήδη στο Καπιτώλιο για την τελετή.

www.worlgenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης