Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Έκκληση Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ. για βοήθεια στους πυρόπληκτους

Έκκληση Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ. για βοήθεια στους πυρόπληκτους

O λογαριασμός της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά (Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ.) είναι στην τράπεζα Πειραιώς :IBAN: GR96 0172 2530 0052 5307 1625 625

Ο ΠΟΣΠΗΕΦ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την αρωγή του προς τους πυρόπληκτους, στην οποία σημειώνει τα εξής:

 

 

«Aξιότιμοι συνάδελφοι,

Όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες της εθνικής τραγωδίας που βιώνει η χώρα μας τις τελευταίες ώρες. Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εκφράζει την βαθιά του οδύνη για τις ζωές των συνανθρώπων μας αλλά και γι αυτούς που έχασαν όλα τα υπάρχοντα τους μέσα σε μια στιγμή. Ο κάθε ένας από εμάς θα μπορούσε να βρίσκεται στην θέση τους.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, να καταθέσουν χρήματα για την προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν (έως 3/08/2018) θα διατεθούν στο δήμο Μαραθώνα.

O λογαριασμός της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά (Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ.) είναι στην τράπεζα Πειραιώς :

IBAN: GR96 0172 2530 0052 5307 1625 625

Παρακαλείσθε στο καταθετήριο να αναγράψετε ως αιτιολογία : έκτακτη εισφορά και επωνυμία εταιρείας (αν πρόκειται για εταιρεία) ή ονοματεπώνυμο (αν πρόκειται για φυσικό πρόσωπο).

Προκειμένου να λάβετε την απόδειξη για την εισφορά σας (η οποία εκπίπτει από τα έξοδα), θα πρέπει το αντίγραφο του καταθετηρίου να το αποστείλετε στο mail :

i.papakyriacou@hotmail.com

Θα ακολουθήσει επίσημο δελτίο τύπου της Ομοσπονδίας, κατόπιν της παράδοσης των χρημάτων στον δήμο.


Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να καλέσετε στο 6939513778 (Παπακυριακού Γιάννης).

Mε εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Π.Η.Ε.Φ».

 

 

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης