Τελευταία Νέα
Ευρώπη

Putin: Η τιμή του αργού πετρελαίου ήταν μία σημαντική παράμετρος για την Ρωσία το 2016

Putin: Η τιμή του αργού πετρελαίου ήταν μία σημαντική παράμετρος για την Ρωσία το 2016
Ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας τόνισε, ότι «μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι κανείς δεν είναι σε θέση να μας δημιουργήσει προβλήματα, που δεν θα είμαστε σε θέση να ξεπεράσουμε».
Το 2016 ήταν πιο δύσκολο για τη Ρωσία από το 2015 όσον αφορά την επίλυση οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της χώρας Vladimir Putin, ο οποίος απέδωσε τις δυσκολίες στην τιμή του αργού πετρελαίου.
Μιλώντας σε δεξίωση που παρέθεσε στο Κρεμλίνο, ο Ρώσος ηγέτης είπε, ότι οι τιμές του πετρελαίου ήταν μια σημαντική παράμετρος για τη χώρα, καθώς από τα 51 δολάρια το βαρέλι που ήταν κατά μέσο όρο το 2015, η τιμή του αργού πετρελαίου έπεσε κατά μέσο όρο στα 40 δολάρια το βαρέλι το 2016.
Ωστόσο, ο Putin είπε, ότι «δουλέψαμε σκληρά και όλα λειτούργησαν καλά» και συμπλήρωσε, ότι «το σημαντικό είναι να δουλέψουμε σκληρά».
Ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας τόνισε τέλος, ότι «μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι κανείς δεν είναι σε θέση να μας δημιουργήσει προβλήματα, που δεν θα είμαστε σε θέση να ξεπεράσουμε».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης