Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Revoil χορηγός στο 17ο East Med Yacht Show

Η Revoil χορηγός στο 17ο East Med Yacht Show
Στα εγκαίνια τις έκθεσης αναλύθηκε η μεγάλη αξία της έκθεσης για την προβολή του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού και ειδικότερα του Yachting, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό
Η Revoil έδωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το παρόν ως Diamond χορηγός στην έκθεση θεσμό για το Ελληνικό yachting, το 17ο East Med Yacht Show που διοργανώθηκε στη Μαρίνα Ζέας από 3-6 Μαϊου 2018.
Το 17ο East Med Yacht Show, διοργάνωσαν η Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), ενώ τελούσε υπό την Αιγίδα των:
-     Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,
-    Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδος (ΝΕΕ)
-    Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (EOT)
-    Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΕΒΕΠ)
-    Περιφέρεια Αττικής
-    Δήμος Πειραιά
-    Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ)
Στην έκθεση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτειακής ηγεσίας, της αντιπολίτευσης, καθώς και σημαντικοί παράγοντες του κλάδου του Yachting.
Στα εγκαίνια τις έκθεσης αναλύθηκε η μεγάλη αξία της έκθεσης για την προβολή του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού και ειδικότερα του Yachting, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Η Revoil συνεπής στο πλάνο της για περαιτέρω ανάπτυξη της δραστηριότητάς της στον τομέα των ναυτιλιακών καυσίμων, στάθηκε δίπλα στην πρωτοβουλία των φορέων και στήριξε την προσπάθεια τους ως  αποκλειστική χορηγός από τον κλάδο εμπορίας καυσίμων.

wwww.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης