Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του φερόμενου αποστολέα των τρομο-δεμάτων

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του φερόμενου αποστολέα των τρομο-δεμάτων
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί αφενός στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και αφετέρου στην πληρέστερη διερεύνηση εκκρεμών υποθέσεων
Τα στοιχεία του 29χρονου φερόμενου αποστολέα των τρομο-δεμάτων στον Λουκά Παπαδήμο, Ευρωπαίους και Έλληνες αξιωματούχους δημοσιοποίησε η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Πρόκειται για τον Γιαγτζόγλου Κωνσταντίνο του Αναστασίου και της Βάιας, που γεννήθηκε την 19-08-1988 στο Μαρούσι Αττικής.
Ο φερόμενος τρομοκράτης είχε στην κατοχή του οκτώ πλαστές φωτογραφίες. κατηγορείται για συμμετοχή στη «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς», αλλά και για τις επιθέσεις με τρομο-δέματα κατά αξιωματούχων, μεταξύ των οποίων και ο Λουκάς Παπαδήμος.
Η Αστυνομία δημοσιοποίησε επίσης φωτογραφία του, όπως αυτή απεικονίζεται στο ΑΙ-522726 γνήσιο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, που εκδόθηκε με τα πραγματικά του στοιχεία, την 19-01-2011 από το Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού, όπως και φωτογραφίες και αναγραφόμενα προσωπικά στοιχεία σε οκτώ καταφανώς πλαστά Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας, που βρέθηκαν στην κατοχή του.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί αφενός στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και αφετέρου στην πληρέστερη διερεύνηση εκκρεμών υποθέσεων και εξακρίβωση στοιχείων λοιπών συμμετόχων και σύλληψη αυτών, με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διωκομένων αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν το παραπάνω πρόσωπο, με τα δημοσιοποιηθέντα ή με άλλα στοιχεία, έχει προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως, εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης