Δελτία Τύπου

Μοναδικές προσφορές των Public σε φωτογραφικές μηχανές και αξεσουάρ που συναρπάζουν

Μοναδικές προσφορές των Public σε φωτογραφικές μηχανές και αξεσουάρ που συναρπάζουν
Τα Public, πάντα δίπλα σε εκείνους που ψάχνουν το κάτι παραπάνω
Ειδική αφιέρωση στον κόσμο της φωτογραφίας κάνουν αυτόν τον μήνα τα Public δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες να αναβαθμίσουν την φωτογραφική τους εμπειρία.
Διαβάστε αναλυτικά τις μοναδικές προσφορές των Public.
Λατρεύετε τη φωτογραφία και θέλετε να αναβαθμίσετε τη φωτογραφική σας εμπειρία με μία νέα κάμερα; Αναζητάτε κάτι διαφορετικό από μία φωτογράφιση με το κινητό σας;
Τα Public, πάντα δίπλα σε εκείνους που ψάχνουν το κάτι παραπάνω, αφιερώνουν αυτόν τον μήνα στον υπέροχο κόσμο της φωτογραφίας. Σε ένα από τα 54 καταστήματα και στο Νο1 προορισμό τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, θα βρείτε για όλο το μήνα Οκτώβριο αποκλειστικές διαθέσεις προϊόντων, έναρξη νέων υπηρεσιών και προσφορές σε φωτογραφικές μηχανές και αξεσουάρ που καλύπτουν τις ανάγκες σας και συνοδεύουν κάθε σας στιγμή!
·         Για εσάς που θέλετε να μοιράζεστε κάθε στιγμή επιλέξτε τη Mirrorless Canon EOS M100!
Τραβήξτε φωτογραφίες με άψογη ανάλυση 24.2 Megapixel και video με Full HD ανάλυση 1080p με τη Mirrorless Canon EOS M100 σε αποκλειστική διάθεση από τα καταστήματα Public! Λεπτή, μικρή και ελαφριά, προσφέρει υψηλών προδιαγραφών χαρακτηριστικά σε compact μέγεθος για να μην την αποχωρίζεστε ποτέ, ενώ σας επιτρέπει να μοιράζεστε τις δημιουργίες σας μέσω Wi-Fi ή NFC. Με τιμές από 659€ και δώρο ένα προστατευτικό skin, αυτή η φωτογραφική μηχανή θα γίνει αχώριστος σύμμαχός σας! Δείτε από κοντά την EOS M100 στα καταστήματα Συντάγματος, Mall, Tσιμισκή, Mediterranean Cosmos και Γλυφάδας.
·         Αποκτήστε ένα νέο σύμμαχο στο φωτογραφικό σας ξεκίνημα με τη DSLR Canon EOS 1300D Kit 18-55mm!
Για εσάς που κάνετε τώρα τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο της φωτογραφίας, η φωτογραφική μηχανή DSLR Canon EOS 1300D Kit 18-55mm σας επιτρέπει να πειραματιστείτε όσο θέλετε. Διαθέτει 18 Megapixels ανάλυση, συνδεσιμότητα Wi-Fi, δυνατότητα φωτογράφισης ακόμα και σε κλειστούς χώρους και βίντεο Full HD. Μυηθείτε στην τέχνη της φωτογραφίας με τιμή από 399€ και δώρο μια smart συσκευή Connect Station της Cannon αξίας 99€!

·         H Νέα GOPRO HERO 6 απαθανατίζει τις action στιγμές σας!

Η εταιρεία που καθιέρωσε τον όρο action camera, επιστρέφει με την GoPro Hero6 Black! Αποτελεί την ισχυρότερη GoPro που έχει κατασκευαστεί, καθώς έχει δυνατότητα καταγραφής 4K video στα 60fps και 1080p στα 240fps, μετατρέποντας παράλληλα τις περιπέτειές σας σε QuikStories απευθείας στο smartphone σας! Διαθέσιμη στα καταστήματα Public από 569€!



·         Η DSLR Canon 200D series καλωσορίζει τους νέους φωτογράφους και βοηθά τους επαγγελματίες!

H ελαφρύτερη DSLR στον κόσμο είναι πλέον γεγονός! Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την τεχνολογία της νέας DSLR Cannon 200D με basic αλλά και πιο προχωρημένα πρότυπα, αξιοποιήστε τις βοηθητικές λειτουργίες (manual τεχνικές ή ρυθμίσεις auto) και αφήστε την φαντασία και την δημιουργικότητά σας να σας οδηγήσει σε μοναδικά πλάνα!

Από τον «φωτογραφικό» Οκτώβριο δεν θα μπορούσε να λείπει ο εορτασμός της 100ής επετείου της Nikon με το πρόγραμμα «Cashback»! Για 100 ημέρες, από τις 16 Οκτωβρίου 2017 έως και 23 Ιανουαρίου 2018, θα γίνεται άμεση επιστροφή χρημάτων:

·         έως €350 για αγορά συγκεκριμένων μηχανών            

·         έως €150 για αγορά συγκεκριμένων φακών

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Public και ανακαλύψτε τον κόσμο της φωτογραφίας με μοναδικές προσφορές!



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης