Δελτία Τύπου

Η Αέριο Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας είναι ο επίσημος χορηγός του ιστορικού Ράλλυ Ελλάδος 2017

Η Αέριο Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας είναι ο επίσημος χορηγός του ιστορικού Ράλλυ Ελλάδος 2017
Ο θεσμός αποτελεί μια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που συνδυάζει την αγάπη για το άθλημα με τις ομορφιές του θεσσαλικής γης και τις εναλλαγές των μοναδικών τοπίων της, τα οποία διαπερνά
Η εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ στήριξε ως χορηγός το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος 2017 που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τους Δήμους Λαρισαίων, Τεμπών, Αγιάς και Καλαμπάκας.
Η ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ επέλεξε να στηρίξει το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος αναγνωρίζοντας την εξαιρετική σημασία του για την τουριστική προβολή της περιφέρειας της Θεσσαλίας και για την οικονομική της ανάπτυξη.
Ο θεσμός αποτελεί μια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που συνδυάζει την αγάπη για το άθλημα με τις ομορφιές του θεσσαλικής γης και τις εναλλαγές των μοναδικών τοπίων της, τα οποία διαπερνά.
Ο κ. Αθανάσιος Γούσιος, Διευθυντής Περιφερειακής Διεύθυνσης & Εξυπηρέτησης Πελατών Θεσσαλίας της ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, που έδωσε το «παρών» στους αγώνες, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να συμμετέχουμε με το δικό μας τρόπο σε έναν ιστορικό θεσμό που επέλεξε φέτος τη Θεσσαλία, στην οποία και δραστηριοποιούμαστε 17 χρόνια τώρα. Ως κομμάτι της πανέμορφης αυτής περιοχής αναζητούμε πάντα τρόπους να συμβάλλουμε στην ανάδειξη και προβολή της μοναδικότητάς της. Στόχος μας είναι ταυτόχρονα να επιστρέφουμε στην κοινωνία της Θεσσαλίας που μας στηρίζει με την προτίμησή της όλα αυτά τα χρόνια τη στήριξη αυτή με όσα μέσα διαθέτουμε».    
Ο αγώνας είχε επίκεντρο τη Λάρισα, από όπου ξεκίνησε για να ταξιδέψει σε εξαιρετικές διαδρομές της Θεσσαλίας, με συνολικά 59 πληρώματα, διασχίζοντας 516 χλμ. Πρώτα τη ράμπα πέρασαν 30 κλασικά αυτοκίνητα της κατηγορίας Regularity, που συμμετείχαν στον αγώνα στο πλαίσιο του Επάθλου Ιστορικών Regularity αυτοκινήτων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (FIA), καθώς και του αντίστοιχου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.
   Η εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων, δίνοντας ενέργεια σε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις, και αποτελώντας, σε αριθμό συνδέσεων, το μεγαλύτερο πάροχο ενέργειας στη χώρα, μετά τη ΔΕΗ. Η εταιρεία σύντομα θα επεκταθεί πανελλαδικά, όπου υπάρχει δίκτυο φυσικού αερίου. Παράλληλα, σφράγισε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας, λαμβάνοντας από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας 350 MW για διάρκεια 20 ετών. Έτσι η εταιρεία θα παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας, προσφέροντας συνδυαστικά προϊόντα και υπηρεσίες ρεύματος και φυσικού αερίου σε επαγγελματικό και οικιακό επίπεδο σε όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα, στηρίζει με όλη της την ενέργεια και την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου έχοντας αναλάβει το ρόλο του «ένθερμου» χορηγού της.
Η ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ είναι το αποτέλεσμα της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της ελληνικής ΔΕΠΑ και του ιταλικού κολοσσού ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατέχουν το 51% και 49% της ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος.
Τέλος, η εταιρεία παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, Twitter, Instagram and Linkedin), διασφαλίζοντας μια άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης