Δελτία Τύπου

Επόμενη στάση της WATT+VOLT, η Λάρισα

Επόμενη στάση της WATT+VOLT, η Λάρισα
Στο πλαίσιο της ραγδαίας ανάπτυξής της και με σκοπό να βρίσκεται πάντα δίπλα στους καταναλωτές, η WATT+VOLT, πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας, ανοίγει τις πόρτες της στη Λάρισα, στην οδό Μανδηλαρά 18 και Παπαναστασίου.
Σε έναν ιδιαίτερο χώρο, με πρωτοποριακό design, οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν άμεση και φιλική εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για τις ανταγωνιστικές τιμές στο ρεύμα τους, τόσο για το σπίτι όσο και την επιχείρησή τους, και έτσι να επιλέγουν την οικονομικότερη λύση που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.
Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις καινοτόμες υπηρεσίες διαχείρισης και παρακολούθησης ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρείας.
Μεταξύ αυτών, η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt, η οποία μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο», δίνοντας στους χρήστες τον απόλυτο έλεγχο των «έξυπνων» συσκευών τους, και η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα WATT+VOLT Energy Analytics που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν την σπατάλη ενέργειας και να παρεμβαίνουν, εξοικονομώντας πόρους και μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακά τους.
Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος WATT+VOLT στη Λάρισα θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, στις 20.00.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης