Δελτία Τύπου

Παρουσία Φάμελλου στη Διημερίδα ΥΠΕΝ - ΕΟΑΝ για την ανακύκλωση

Παρουσία Φάμελλου στη Διημερίδα ΥΠΕΝ - ΕΟΑΝ για την ανακύκλωση
Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, 17.00 – 21.00 και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, 10.30 – 14.30, στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» (εντός ΔΕΘ, περίπτερο 8)
Στη διημερίδα που συνδιοργανώνουν το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) και ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), με θέμα: «Οι νομοθετικές εξελίξεις και εφαρμογές στο χώρο της ανακύκλωσης, της κομποστοποίησης και της πρόληψης», θα δώσει το «παρών» ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος.
Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, θα παραβρεθεί στη διημερίδα που συνδιοργανώνουν το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) και ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), με θέμα: «Οι νομοθετικές εξελίξεις και εφαρμογές στο χώρο της ανακύκλωσης, της κομποστοποίησης και της πρόληψης».
Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, 17.00 – 21.00 και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, 10.30 – 14.30, στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» (εντός ΔΕΘ, περίπτερο 8).
Σημειώνεται ότι ο Αν. ΥΠΕΝ, την πρώτη ημέρα της διημερίδας θα απευθύνει χαιρετισμό, στις 17:30, ενώ τη δεύτερη ημέρα,  ομιλία, στις 10:50».
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης