Τελευταία Νέα
Αμερική

Η CGG ξεκινά έρευνες στο Espirito Santo IV στην ανοικτή θάλασσα της Βραζιλίας

Η CGG ξεκινά έρευνες στο Espirito Santo IV στην ανοικτή θάλασσα της Βραζιλίας
Η  έρευνα  θα καλύψει έκταση 10.300 τετραγωνικών χιλιομέτρων
H  CGG ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών στο Espirito Santo IV, μια στα βαθιά και πολύ βαθιά νερά της υπεράκτιας λεκάνης Espirito Santo στη Βραζιλία.
Η Oceanic Champion θα διεξάγει την έρευνα η οποία αναμένεται να διαρκέσει επτά μήνες.
Η  έρευνα που υποστηρίζεται από τη βιομηχανία θα καλύψει έκταση 10.300 τετραγωνικών χιλιομέτρων και  τα στοιχεία θα υποβληθούν σε επεξεργασία στο κέντρο απεικόνισης υπογείων επιφανειών το της CGG στο Rio de Janeiro.
Η ευρυζωνική ακολουθία high-end θα περιλαμβάνει τις τελευταίες απεικονίσεις τρισδιάστατης απεικόνισης, μοντέλου ταχύτητας αναστροφής πλήρους κυματομορφής (FWI) και απεικόνισης TTI (Tilted Transverse Isotropy).
Τα προϊόντα PSDM Fast Track θα παραδοθούν έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς.
Ο κ. Jean-Georges Malcor, Διευθύνων Σύμβουλος της CGG, δήλωσε: "Αυτή η νέα έρευνα θα επεκτείνει την κάλυψη υψηλής ποιότητας σε όλη τη λεκάνη του Espirito Santo, ενισχύοντας την κατανόηση των δυνατοτήτων εξερεύνησης σε αυτήν την πολλά υποσχόμενη περιοχή.
Αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της CGG να επενδύσει στα καινοτόμα προϊόντα που απαιτούνται για την υποστήριξη της επιτυχούς ανάπτυξης των πόρων πετρελαίου και φυσικού αερίου της Βραζιλίας ".



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης