Ευρώπη

Κοινή άσκηση έρευνας και διάσωσης Κύπρου - Ελλάδας στη θαλάσσια περιοχή της μεγαλονήσου

Κοινή άσκηση έρευνας και διάσωσης Κύπρου - Ελλάδας στη θαλάσσια περιοχή της μεγαλονήσου
Η άσκηση «ΣΑΛΑΜΙΣ 05/17» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου, εντός της περιοχής ευθύνης Έρευνας και Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Κοινή άσκηση έρευνας και διάσωσης Κύπρου-Ελλάδας διενεργήθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα (2/8) στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου υπό την ονομασία «ΣΑΛΑΜΙΣ 05/17».
«Η άσκηση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου, εντός της περιοχής ευθύνης Έρευνας και Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας (ΚΔ), με τη συμμετοχή Ελικοπτέρου της 460 Μοίρας Έρευνας και Διάσωσης του ΓΕΕΦ και του Πλοίου του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο είχε καταπλεύσει στο Λιμένα Λεμεσού στο πλαίσιο του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείο Άμυνας.
Προστίθεται ότι «το συντονισμό και τον επιχειρησιακό έλεγχο των Αεροναυαγοσωστικών  Μέσων που έλαβαν μέρος στην άσκηση, είχε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Λάρνακας, σε συνεργασία με το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο Ναυτικού».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης