Αμερική

Μέχρι τον Δεκέμβριο οι τελικές αποφάσεις της TransCanada για τον αγωγό Keystone XL

Μέχρι τον Δεκέμβριο οι τελικές αποφάσεις της TransCanada για τον αγωγό Keystone XL
Η απόφαση επένδυσης θα βασιστεί στη ζήτηση των φορτωτών και στην κανονιστική έκβαση από το αμερικανικό κράτος της Νεμπράσκα, μέσω της οποίας περνά το έργο
Η TransCanada Corp, η No2 εταιρεία διαχείρισης αγωγών του Καναδά, θα προβεί σε τελική επενδυτική απόφαση για το έργο Keystone XL μέχρι τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με την εταιρεία.
Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία ορίζει δημόσια χρονοδιάγραμμα για την πραγματοποίηση επενδυτικής απόφασης για το έργο, αφότου ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, ενέκρινε το Keystone XL τον Μάρτιο, αντιστρέφοντας την απόφαση του Μπαράκ Ομπάμα.
Η απόφαση επένδυσης θα βασιστεί στη ζήτηση των φορτωτών και στην κανονιστική έκβαση από το αμερικανικό κράτος της Νεμπράσκα, μέσω της οποίας περνά το έργο, δήλωσε ο Paul Miller, εκτελεστικός αντιπρόεδρος TransCanada.
"Η εκτίμησή μας για αυτούς τους παράγοντες θα οδηγήσει πραγματικά στην επενδυτική μας απόφαση όταν φτάσουμε σε αυτό το χρονικό πλαίσιο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου", δήλωσε.
Ενώ η TransCanada έχει "καλή υποστήριξη" από τους υπάρχοντες φορτωτές,συμπεριλαμβανομένων όσων αποχώρησαν μετά την απόρριψη του Keystone XL το 2015, αναζητεί νεοεισερχόμενους και θέλει ένα "σημαντικό" επίπεδο δέσμευσης, δήλωσε ο Miller, χωρίς να προσδιορίσει ακριβή στοιχεία.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης