Τελευταία Νέα
Περιβάλλον

Αγωνία στο Τριπόταμο Μεγαλόπολης μετά τις κατολισθήσεις στο Αμύνταιο

Αγωνία στο Τριπόταμο Μεγαλόπολης μετά τις κατολισθήσεις στο Αμύνταιο
Εργαζόμενοι στα Σωματεία Ορυχείων Σταθμών ΔΕΗ ανέφεραν ότι «στην περιοχή της Μεγαλόπολης είχαμε πριν 2 χρόνια μια παρόμοια κατάσταση στον Τριπόταμο, που ευτυχώς ο Θεός βοήθησε και δεν οδήγησε σε τραγωδία».
Την ανησυχία τους εκφράζουν οι κάτοικοι του χωριού Τριποτάμου Αρκαδίας, που βρίσκεται κοντά στα ορυχεία της Μεγαλόπολης, μετά τις κατολισθήσεις στο χωριό Ανάργυροι στο Αμύνταιο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα kafeneio-megalopolis.gr.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εργαζόμενοι στα Σωματεία Ορυχείων Σταθμών ΔΕΗ ανέφεραν ότι «στην περιοχή της Μεγαλόπολης είχαμε πριν 2 χρόνια μια παρόμοια κατάσταση στον Τριπόταμο, που ευτυχώς ο Θεός βοήθησε και δεν οδήγησε σε τραγωδία».
Οι κάτοικοι στον Τριπόταμο, όπως και στους Αναργύρους Αμυνταίου, διαμαρτύρονται χρόνια τώρα για τις ζημιές στα σπίτια τους και ανησυχούν για την ασφάλεια τους, σημειώνει το δημοσίευμα.
Ακόμη, επικαλούμενο τους εργαζομένους στα Σωματεία Ορυχείων Σταθμών ΔΕΗ αναφέρει, ότι οι υπεύθυνοι διαβεβαιώνουν και στην περίπτωση του Τριποτάμου, όπως έκαναν και πριν από λίγες ημέρες και στους Αναργύρους, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι επισημαίνουν, ότι η ΔΕΗ χρόνια τώρα δεν προχωράει στην μετεγκατάσταση του χωριού, παρατείνοντας έτσι την αγωνία των κατοίκων και δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην επέκταση του ορυχείου και ζητούν να αποδοθούν ευθύνες.

Αρχική δημοσίευση: 12/6/2017 11:42

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης