Περιβάλλον

Boring Company: Έτοιμο το νέο concept για τα ηλεκτρικά οχήματα

Boring Company: Έτοιμο το νέο concept για τα ηλεκτρικά οχήματα
 Η εταιρεία ανάρτησε στο ιστότοπό της φωτογραφίες των νέων οχημάτων
Η εταιρεία Boring Company του Elon Musk παρουσίασε  φωτογραφίες για τα  νέα ηλεκτρικά οχήματα τις οποίες δημοσιεύει το CNBC.
Σύμφωνα με το δίκτυο παρόλο που οι φωτογραφίες εμφανίστηκαν χωρίς περιγραφή στον ιστότοπο της εταιρείας αυτήν την εβδομάδα, το όχημα μοιάζει  με  ένα  παρόμοιο που παρουσιάσθηκε  σε βίντεο του Musk  κατά τη διάρκεια της ομιλίας του TED στο Βανκούβερ στα τέλη Απριλίου.
Τόσο στο βίντεο όσο και στις φωτογραφίες, μοιάζουν με τα ηλεκτρικά «πατίνια» που προορίζονταν να περνούν μέσα από τις σήραγγες, αλλά με μια γυάλινη κορυφή ενώ φαίνεται να χωρά  αρκετούς ανθρώπους.
Ο Musk δήλωσε ότι η Tesla μπορεί να κατασκευάζει λεωφορείο ή κάποιο είδος οχήματος αστικών μεταφορών υψηλής πυκνότητας επιβατών, αλλά   ένα λεωφορείο μπορεί να είναι περιττό αν η Tesla προχωρήσει την ιδέα του για μια αυτόνομη επιχειρηματική δραστηριότητα.
Αλλά αυτές οι εικόνες δείχνουν ότι εξακολουθεί να εξετάζει την ιδέα επισημαίνει το CNBC.
Οι υπόγειες σήραγγες είναι το σχέδιο της Musk για τη μείωση της κυκλοφορίας, που αποτελεί μάστιγα στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ - ιδιαίτερα στο Λος Άντζελες.
Η σήμανση των σηράγγων είναι πολύ ακριβή, αν και ο Musk δήλωσε ότι η εταιρεία του μπορεί να μειώσει δραστικά  το κόστος με μέτρα όπως η μείωση της διαμέτρου της σήραγγας και των μηχανημάτων διάνοιξης δομικών έργων.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης