Περιβάλλον

Παραχώρηση δημόσιων χώρων στους δημότες Νέστου Καβάλας και Σιντικής Σερρών

tags :
Παραχώρηση δημόσιων χώρων στους δημότες Νέστου Καβάλας και Σιντικής Σερρών
Σκοπός είναι την περιβαλλοντική ενημέρωση των επισκεπτών και η καλύτερη προστασία, συντήρηση και αξιοποίηση των χώρων και των εγκαταστάσεων
Στον Δήμο Νέστου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας παραχωρούνται κατά χρήση οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Υποδοχής Επισκεπτών Νέστου σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο  Αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος με σκοπό την περιβαλλοντική ενημέρωση των επισκεπτών, ιδιαίτερα των μαθητών, καθώς και την καλύτερη δυνατή προστασία, συντήρηση και αξιοποίηση του χώρου και των εγκαταστάσεων.
Η διάρκεια παραχώρησης χρήσης των εγκαταστάσεων του Κέντρου Υποδοχής Επισκεπτών Νέστου είναι 10 έτη, με δυνατότητα ανανέωσης.
Επίσης, ο Αν. ΥΠΕΝ υπέγραψε απόφαση με ΑΔΑ: 7ΜΘΔ4653Π8-ΧΜ4 βάσει της οποίας παραχωρούνται κατά χρήση στον Δήμο Σιντικής της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, έξι κτήρια που βρίσκονται στο δημόσιο δάσος Αγγίστρου, συγκεκριμένα στη δασική θέση "Τρεις Βρύσες" Προμαχώνα Σιντικής.
Η διάρκεια της παραχώρησης ορίζεται στα 20 έτη, με δυνατότητα ανανέωσης, ενώ σκοπός της παραχώρησης είναι αφενός η αποκατάσταση, συντήρηση και διαφύλαξη των κτηριακών υποδομών και αφετέρου η παροχή αναψυχής και ενημέρωσης των κυνηγών και των επισκεπτών, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση της περιοχής.

 www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης