Τελευταία Νέα
Περιβάλλον

Τσίπρας στο Παρίσι: Στηρίζουμε τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

Τσίπρας στο Παρίσι: Στηρίζουμε τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής
Ας ευχηθούμε να ακούσουν όλοι το μήνυμα για την προστασία του πλανήτη, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας
Την ελπίδα ότι θα ακούσουν όλοι το μήνυμα που έστειλαν οι παγκόσμιοι ηγέτες για την προστασία του πλανήτη, εξέφρασε σήμερα 12/12 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας μετά τη διεθνή διάσκεψη για το Κλίμα, στο Παρίσι.
Όπως δήλωσε ο κ. Τσίπρας, οι ηγέτες και εκπρόσωποι κυβερνήσεων από όλον τον πλανήτη επαναβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους στη μεγάλη προσπάθεια της αντιμετώπισης του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής, της προστασίας του πλανήτη και της δημιουργίας προοπτικής για τις επόμενες γενιές.
«Αυτή τη μεγάλη δέσμευση επαναβεβαιώσαμε σήμερα και στείλαμε από κοινού ένα πολύ σημαντικό μήνυμα κι ας ευχηθούμε να το ακούσουν όλοι, γιατί σε αυτή την προσπάθεια όχι μόνο κανείς δεν περισσεύει αλλά είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να συμβάλουμε», τόνισε ο Έλληνας πρωθυπουργός.
Σε μήνυμα του στο twitter ο πρωθυπουργός αναφέρει:
«Στο Παρίσι για τη Διεθνή Σύνοδο για το κλίμα. Στηρίζουμε έμπρακτα τις παγκόσμιες προσπάθειες για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Η Ελλάδα έχει δεσμευθεί και βρίσκεται εντός στόχων για τον περιορισμό των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. #OnePlanetSummit».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης