Περιβάλλον

Σταθάκης: Οι εκλογές θα γίνουν στην ολοκλήρωση της τετραετίας, κάποια στιγμή το 2019

Σταθάκης: Οι εκλογές θα γίνουν στην ολοκλήρωση της τετραετίας, κάποια στιγμή το 2019
Η συζήτηση για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία είναι φαντασιακή είπε ο κ.Σταθάκης
Την θέση ότι η ΝΔ είναι σε απόγνωση και ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας στο 2019 διατύπωσε ο υπ. Περιβάλλοντος, Γ. Σταθάκης, ο οποίος χαρακτήρισε εν πολλοίς φαντασιακή τη συζήτηση στη Βουλή για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία.
«Φαντάζομαι και ότι η σημερινή συζήτηση θα ξεθυμάνει, διότι δεν έγινε καμία πώληση κανενός πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.
Η ΝΔ ισχυρίζεται κάτι το οποίο δεν έγινε, προετοιμαζόταν να γίνει με έναν τρόπο.
Είναι κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ.
Η συμφωνία δεν έχει γίνει, δεν υπάρχει, με μεσάζοντα, χωρίς μεσάζοντα είναι μια συζήτηση εν πολλοίς φαντασιακή.
Επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει κανένα γεγονός το οποίο να εγείρει όλη αυτή τη διαδικασία» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Σταθάκης.
«Η διακρατική συμφωνία επί της αρχής υπάρχει, στο πλαίσιο αυτής της διακρατικής συμφωνίας είναι να γίνουν κάποιες συμφωνίες συγκεκριμένες, οι οποίες δεν έχουν γίνει ακόμα.
Καταγγέλλεται ένα σκάνδαλο το οποίο δεν έγινε ποτέ, «καταγγέλλεται» κάτι που δεν συνέβη ποτέ, αυτό είναι η μόνη μου θέση.
Δεν υπάρχει τίποτα, κανένα γεγονός που να δημιουργεί αυτή τη συζήτηση και νομίζω ότι θα φανεί στη συζήτηση σήμερα στη Βουλή» τόνισε ο κ.Σταθάκης, ο οποίος ερωτηθείς για το εάν θα έχουμε εκλογές εντός του 2018, τόνισε ότι «εγώ δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη πολιτική ένταση».
«Βλέπω τη ΝΔ να είναι σε απόγνωση, αλλά ομολογώ ότι κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι υπάρχει μία οικονομική και πολιτική σταθερότητα αυτό τον καιρό που επιβάλει λογικά την ολοκλήρωση της τετραετίας από την παρούσα κυβέρνηση ως έχει.
Άρα, δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, η ΝΔ μπορεί να τερματίσει την κυβέρνηση και στο ηθικό της πλεονέκτημα, που κατά τη γνώμη μου το διατηρεί η κυβέρνηση αλώβητο και στο να δημιουργήσει μία έννοια πολιτικής αστάθειας.
Εκτιμώ ότι οι εκλογές θα γίνουν στην ολοκλήρωση της τετραετίας, κάποια στιγμή το 2019» υποστήριξε ο κ.Σταθάκης.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης