Περιβάλλον

Κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση για τον έλεγχο και την προστασία δομημένου περιβάλλοντος θα είναι ο Γ. Σταθάκης

Κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση για τον έλεγχο και την προστασία δομημένου περιβάλλοντος θα είναι ο Γ. Σταθάκης
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, στις 7 μ. μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ/ΤΑΚ, Πρεβελάκη και Γρεβενών, στο Ηράκλειο
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που διοργανώνει το Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του ΤΕΕ, στο Ηράκλειο, για το νέο νόμο που αφορά τον έλεγχο και την προστασία του δομημένου περιβάλλοντος.
Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΑΚ, μετά την ψήφιση του νόμου και ανταποκρινόμενη στην ανάγκη άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης των μηχανικών και των πολιτών της Ανατολικής Κρήτης αποφάσισε τη διοργάνωση της εκδήλωσης, στην οποία θα συζητηθούν διεξοδικά όλα τα ζητήματα εφαρμογής του νέου νόμου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, στις 7 μ. μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ/ΤΑΚ, Πρεβελάκη και Γρεβενών, στο Ηράκλειο.
Μετά την ομιλία του Υπουργού θα ακολουθήσει συζήτηση για θέματα εφαρμογής του νέου νόμου με εκπροσώπους του ΥΠΕΝ, προκειμένου να επισημανθούν ζητήματα, τυχόν προβλήματα και ορθές πρακτικές που αφορούν στην εφαρμογή του.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης