Τελευταία Νέα
Περιβάλλον

Τριάντα εννέα δασικές φωτιές εκδηλώθηκαν σε όλη τη χώρα το τελευταίο 24ωρο

Τριάντα εννέα δασικές φωτιές εκδηλώθηκαν σε όλη τη χώρα το τελευταίο 24ωρο
Πολύ υψηλός κίνδυνος (Δείκτης 4) σήμερα (3/8) για τους νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Ευβοίας, Κορινθίας, Αργολίδας, καθώς και για τα νησιά Σκύρος, Λέσβος, Χίος και Ψαρά.
Πολύ υψηλός παραμένει και για σήμερα (3/8) ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ παράλληλα κατά το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 39 δασικές φωτιές, οι περισσότερες από τις οποίες τέθηκαν έλεγχο στο αρχικό τους στάδιο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.
Ειδικότερα, σήμερα σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος (Δείκτης 4) για τους νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Ευβοίας, Κορινθίας, Αργολίδας, καθώς και για τα νησιά Σκύρος, Λέσβος, Χίος και Ψαρά.
Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες πυρκαγιές η κατάσταση έχει ως εξής:
Η φωτιά που εκδηλώθηκε προχθές το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή 'Αγιοι Ανάργυροι Σπετσών είναι σε ύφεση, οριοθετημένη και χωρίς ενεργό μέτωπο.
Αυτή την ώρα επιχειρούν 32 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 40 άτομα πεζοπόρα τμήματα, και 1 υδροφόρο από την περιφέρεια.
Παράλληλα, η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στην περιοχή Μάλες Ιεράπετρας Λασιθίου Κρήτης τέθηκε υπό μερικό έλεγχο, ενώ επιχειρούν τώρα 23 πυροσβέστες, 11 οχήματα και 6 άτομα πεζοπόρο τμήμα για την πλήρη κατάσβεσή της.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης