Τελευταία Νέα
Περιβάλλον

Νέα αίτηση του Δήμου Ήλιδας για την χρηματοδότηση της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων

Νέα αίτηση του Δήμου Ήλιδας για την χρηματοδότηση της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων
Ο αναπληρωτής ΥΠΕΝ Σωκράτης Φάμελλος διαβεβαίωσε, ότι στα τέλη του μήνα θα συνεδριάσει η Διυπουργική για τα έργα ΣΔΙΤ και το εργοστάσιο απορριμμάτων στην Ηλεία.
Νέα αίτηση χρηματοδότησης του έργου «Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας» θα υποβάλλει ο Δήμος Ήλιδας με απόφαση του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, καθώς άνοιξε η πρόσκληση από το υπουργείο Οικονομικών με τίτλο «Δράσεις για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αστικών Αποβλήτων: Υλοποίηση ώριμων έργων ανάκτησης και διάθεσης αστικών αποβλήτων».
Για το θέμα αυτό είχε συνάντηση στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Χρήστος Χριστοδουλόπουλος με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο, που τον διαβεβαίωσε ότι στα τέλη του μήνα θα συνεδριάσει η Διυπουργική για τα έργα ΣΔΙΤ και το εργοστάσιο απορριμμάτων στην Ηλεία.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής τόνισε, ότι «ως ΦΟΔΣΑ υποβάλλουμε αίτηση και τεχνικό δελτίο, για ένα εργοστάσιο που καλύπτει αποκλειστικά και μόνο τις καλά μετρημένες ποσότητες απορριμμάτων του Νομού μας».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης