Τελευταία Νέα
Περιβάλλον

Pouyanne (Total): Κρίσιμη για την αειφορία του πλανήτη η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

Pouyanne (Total): Κρίσιμη για την αειφορία του πλανήτη η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής
Τόνισε ότι η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής είναι για τον ίδιο «μια μακροπρόθεσμη στρατηγική και είναι πολύ σημαντική».
Η συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή είναι θέμα όλων των εταιρειών πετρελαίου και φυσικού αερίου και οι ΗΠΑ πρέπει να αναθεωρήσουν τη θέση τους προς τη συμφωνία αυτή, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του γαλλικού πετρελαϊκού κολοσσού Total, Πατρίκ Πουγιάν, στο περιθώριο του 22ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Πετρελαίων στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Πουγιάν τόνισε, ότι η συμφωνία του Παρισιού είναι κρίσιμη για τη βιωσιμότητα του πλανήτη και συμπλήρωσε ότι «ως εκ τούτου, είναι θέμα όλων, συμπεριλαμβανομένων και όλων των εταιρειών πετρελαίου και φυσικού αερίου».
Ο επικεφαλής της Total είπε ακόμη, ότι «η συμφωνία του Παρισιού έχει εγκριθεί και έχει υπογραφεί από πολλές χώρες από τα τέλη του περασμένου έτους και είναι σημαντικό ότι όλες αυτές οι χώρες παραμένουν στο πλαίσιο αυτό», εκφράζοντας την ελπίδα του ότι οι ΗΠΑ θα αναθεωρήσουν τη θέση τους.
Τόνισε ακόμη, ότι η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής είναι για τον ίδιο «μια μακροπρόθεσμη στρατηγική και είναι πολύ σημαντική».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης