Τελευταία Νέα
Περιβάλλον

ΥΠΕΝ: Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Κερκίνης

ΥΠΕΝ: Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Κερκίνης
Πρόεδρος ορίζεται ο Δρ. Βιολογίας, Τακτικός Ερευνητής του Ινστιτούτου Δασικών Ερευνών και ήδη ορισθέντας ως Ειδικός Επιστήμονας (τακτικό μέλος) Σάββας Καζαντζίδης του Γεωργίου.
Τρία νέα πρόσωπα εισέρχονται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Κερκίνης με κοινή απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη και του αναπληρωτή υπουργού Σωκράτη Φάμελλου.
Συγκεκριμένα, πρόεδρος ορίζεται ο Δρ. Βιολογίας, Τακτικός Ερευνητής του Ινστιτούτου Δασικών Ερευνών και ήδη ορισθέντας ως Ειδικός Επιστήμονας (τακτικό μέλος) Σάββας Καζαντζίδης του Γεωργίου.
Ως εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας-Θράκης) ορίζεται η δικηγόρος Στυλιανή Ευθυμιάδου του Σταύρου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Κωνσταντίνου Παρθενόπουλου, με αναπληρωτή της τον Παύλο Πουλιάκα του Αποστόλου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Μηχανικών της Περιφέρειας.
Ως εκπρόσωπος του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση Αγροτών Ν. Σερρών» ορίζεται ο οικονομολόγος, μέλος του  Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση Αγροτών Ν. Σερρών» Αντώνιος Ανεσιάδης του  Χαρίλαου, σε αντικατάσταση του θανόντα  Αναστάσιου Ιωακειμίδη, με αναπληρωτή του τον Παντελή Μπόζη του Ευαγγέλου, Διευθυντή Γεωργικών Βιομηχανιών του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση Αγροτών Ν. Σερρών».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης