Τελευταία Νέα
Περιβάλλον

Σταθάκης: Σύντομα στη Βουλή το νομοσχέδιο για την πολεοδομία και τα αυθαίρετα

Σταθάκης: Σύντομα στη Βουλή το νομοσχέδιο για την πολεοδομία και τα αυθαίρετα
«Είναι ένα μεγάλο νομοσχέδιο, σχεδόν 200 σελίδες, ένα νομοσχέδιο περίπλοκο, ένα σύνθετο εγχείρημα που θα δώσει λύσεις» είπε ο Γιώργος Σταθάκης.
Θέμα λίγου χρόνου είναι η κατάθεση και συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για πολεοδομικά θέματα και τα αυθαίρετα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αρμόδιος υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης.
Στην επιτροπή ακροάσεων της Βουλής που συνεδρίασε σήμερα, προκειμένου να διατυπώσει γνώμη για τον διορισμό του προέδρου του ΔΣ του Πράσινου Ταμείου Γιώργου Πατρίκιου, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας έλαβε το λόγο, προκειμένου να απαντήσει σε διάφορα θέματα που έθεσαν οι βουλευτές.
Όπως ανέφερε ο κ. Σταθάκης, ο νόμος για την πολεοδομία και τα αυθαίρετα βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή (ΚΕΝΕ).
«Είναι ένα μεγάλο νομοσχέδιο, σχεδόν 200 σελίδες, ένα νομοσχέδιο περίπλοκο, ένα σύνθετο εγχείρημα που θα δώσει λύσεις» είπε ο Γιώργος Σταθάκης και επεσήμανε, ότι ήδη υπάρχει μια υστέρηση εσόδων, καθώς κάποιοι έχουν παρατείνει τις δηλώσεις τους για συναφή θέματα, προσδοκώντας ένα ευνοϊκότερο πλαίσιο αντιμετώπισης από την επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης