Ναυτιλία

H Olympic Shipping του Ιδρύματος Ωνάση χρονοναύλωσε σε ExxonMobil και Shell δύο VLCC

H Olympic Shipping του Ιδρύματος Ωνάση χρονοναύλωσε σε ExxonMobil και Shell δύο VLCC
Η Olympic Shipping & Management S.A. στο «τιμόνι» της οποίας βρίσκεται από την 1η Ιανουαρίου 2017 ο Γιώργος Καραγεωργίου, συνεχίζει την επέκταση του στόλου της.
Η ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία Olympic Shipping & Management S.A. που διαχειρίζεται τα πλοία του Ιδρύματος Ωνάση, υπέγραψε συμβάσεις χρονοναύλωσης για δύο δεξαμενόπλοιά τύπου VLCC στους πετρελαϊκούς κολοσσούς ExxonMobil και Shell.
Σύμφωνα με ναυλομεσιτικές πηγές, η Olympic Shipping χρονοναύλωσε το νεότευκτο Olympic Lady, το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή στα ναυπηγεία Hyundai Heavy Industry, στον αμερικανικό πετρελαϊκό κολοσσό ExxonMobil με ημερήσια ναύλα ύψους 30.000 δολαρίων.
Το πλοίο απέκτησε η Olympic Shipping μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο από την επίσης ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία Metrostar Management του Θεόδωρου Αγγελόπουλου.
Το δεύτερο VLCC με την ονομασία «Olympic Liberty» χρονοναυλώθηκε στον αγγλο-ολλανδικό πετρελαϊκό κολοσσό Shell για 1 έτος με ημερήσια ναύλα ύψους 27.500 δολαρίων.
Η Olympic Shipping & Management S.A. στο «τιμόνι» της οποίας βρίσκεται από την 1η Ιανουαρίου 2017 ο Γιώργος Καραγεωργίου, συνεχίζει την επέκταση του στόλου της, καθώς τον περασμένο Απρίλιο απέκτησε δύο νεότευκτα δεξαμενόπλοια τύπου Suezmax από την Arcadia Shipmanagement.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης