Ναυτιλία

ECO: 5ετές deal δύο θυγατρικών με την Shell Βραζιλίας

tags :
ECO: 5ετές deal δύο θυγατρικών με την Shell Βραζιλίας
Η ECO, η οποία διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους εξειδικευμένων πλοίων υποστήριξης στη θάλασσα, συνεργάζεται από το 2012 με την  Shell Βραζιλίας
Δύο θυγατρικές της Edison Chouest Offshore (ECO) με έδρα τη Λουιζιάνα υπέγραψαν πενταετή σύμβαση με τη Shell Brazil για την κατασκευή ελαφρών υποθαλάσσιων σκαφών καθώς και υπηρεσιών  επιθεώρησης, συντήρησης και επισκευής (IMR) στο νησί Enforcer M / V, μια υποθαλάσσια εγκατάσταση 402 ft.
Σύμφωνα με την ECO, η συμφωνία περιλαμβάνει ένα κατάλογο έργων μεταξύ των οποίων και  υπηρεσίες για τα πλοία από την θυγατρική της ECO,  Bram Offshore και ROV και υπηρεσίες έρευνας από την C-Innovation.
Η σύμβαση all-inclusive περιλαμβάνει επίσης την εγκατάσταση, τη λειτουργία, την επιθεώρηση, την υποθαλάσσια επέμβαση, τις έρευνες, τις δοκιμές, την υποστήριξη καυσίμων και τη μεταφορά υλικών.
Η ECO, η οποία διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους εξειδικευμένων πλοίων υποστήριξης στη θάλασσα, δήλωσε ότι δραστηριοποιείται από το 2012 στις εξερευνήσεις της  Shell Βραζιλίας.
"Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση", δήλωσε ο διευθυντής της ECO Brazil Ricardo Chagas. "Είναι απόδειξη της ευελιξίας στην αγορά των υποθαλάσσιων, η οποία μεταφράζεται σε οφέλη κόστους για τους πελάτες μας, σε ιδιαίτερα πολύτιμες σε περιόδους όπως αυτές που αντιμετωπίζουμε τώρα".

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης