Ναυτιλία

Έργα βελτίωσης της ασφάλειας και λειτουργίας στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης

Έργα βελτίωσης της ασφάλειας και λειτουργίας στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΛΗ, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, όχι μόνο αναβαθμίζουν και βελτιώνουν τη λειτουργία του λιμένα, αλλά ενισχύουν περαιτέρω την ασφάλεια του.
Υπογράφηκε στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου η σύμβαση για την επισκευή, συμπλήρωση και θωράκισης του προσήνεμου μόλου του λιμανιού, προϋπολογισμού 350.000 ευρώ.
Την σύμβαση υπέγραψαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Απόλλων Φιλιππής και η εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας.
Το έργο αυτό έρχεται να προστεθεί στα έργα που ήδη υλοποιούνται και τα οποία είναι η εκσκαφή του πυθμένα στο βορειοδυτικό τμήμα λιμένος Ηρακλείου, η επισκευή έξαλλου τμήματος του προσήνεμου μόλου, η επισκευή του οδοστρώματος της χερσαίας ζώνης και η αποκατάσταση υποσκαφών του μικρού Κούλε.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΛΗ, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, όχι μόνο αναβαθμίζουν και βελτιώνουν τη λειτουργία του λιμένα, αλλά ενισχύουν περαιτέρω την ασφάλεια του, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης