Ναυτιλία

Η Celestyal εγκαινίασε τις κρουαζιέρες Κινέζων από Πειραιά σε Αιγαίο

Η Celestyal εγκαινίασε τις κρουαζιέρες Κινέζων από Πειραιά σε Αιγαίο
Η χρήση του Πειραιά ως home port και η αύξηση του αριθμού των Kινέζων επιβατών στο Αιγαίο αποτελούν στόχους της Cosco, του ΟΛΠ και της ελληνικής βιομηχανίας κρουαζιέρας
Η Celestyal Cruises, πραγματοποίησε και επίσημα χθες, Παρασκευή, το άνοιγμα της κινεζικής αγοράς στην ελληνική κρουαζιέρα, με το πρώτο κρουαζιερόπλοιο με οργανωμένο γκρουπ επιβατών από την Κίνα.
Οπως σημειώνει η "Καθημερινή", η Celestyal έχει σχεδιάσει ειδική κρουαζιέρα για την κινεζική αγορά που συνεπάγεται κινεζικό πλήρωμα και κινεζική κουζίνα, αλλά και Κινέζους ξεναγούς για τα ελληνικά αξιοθέατα.
Το πρώτο γκρουπ αριθμεί 250 άτομα, ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί επισκέψεις για τουλάχιστον 2.000 Κινέζους επιβάτες εντός των αμέσως επόμενων μηνών και 50.000 μεσοπρόθεσμα.

Το «Majestic Princess»

Στον Πειραιά φθάνει την ερχόμενη Κυριακή το κρουαζιερόπλοιο «Majestic Princess» της εταιρείας Princess Cruises, που μαζί με δίδυμο πλοίο θα πραγματοποιήσει φέτος οκτώ συνολικά κυκλικές κρουαζιέρες με βάση τον ΟΛΠ.
Πρόκειται για πλοίο δυναμικότητας 3.560 επιβατών εκτοπίσματος 143.700 τόνων και ναυπήγησης 2017.
Η χρήση του Πειραιά ως home port και μάλιστα από μεγάλα πλοία όπως το «Majestic Princess» και η αύξηση του αριθμού των Kινέζων επιβατών στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο εν γένει αποτελούν δεδηλωμένους στόχους τόσο της Cosco και του ΟΛΠ όσο και της ελληνικής βιομηχανίας κρουαζιέρας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης