Ναυτιλία

H Aegean Marine θα προμηθεύει χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο πετρέλαιο τους λιμένες ARA

H Aegean Marine θα προμηθεύει χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο πετρέλαιο τους λιμένες ARA
Η Aegean Marine Petroleum διαθέτει ένα στόλο από 16 φορτηγίδες εφοδιασμού καυσίμων και είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος προμηθευτής στα λιμάνια του κόμβου Άμστερνταμ-Ρότερνταμ-Αμβέρσα (ARA).
Η ελληνόκτητη εταιρεία ναυτιλιακών υπηρεσιών Aegean Marine Petroleum ανακοίνωσε ότι είναι σε θέση να παρέχει άμεσα εξαιρετικά χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο ναυτιλιακό πετρέλαιο σε όλες τις θύρες ανεφοδιασμού του κόμβου λιμένων Άμστερνταμ-Ρότερνταμ-Αμβέρσα (ARA), σύμφωνα με το S&P Global Platts.
Το καύσιμο θα είναι επίσης διαθέσιμο για το λιμάνι Zeebrugge στο Βέλγιο, σύμφωνα με την εταιρεία.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η εταιρεία δεν αποκάλυψε την επωνυμία του παραγωγού του εν λόγω προϊόντος.
Ο περιφερειακός διευθυντής της Aegean, Tony Vertommen, δήλωσε μέσω δελτίου Τύπου, ότι η εταιρεία ανταποκρίνεται «στα αυξημένα επίπεδα ζήτησης για ULSFO από τους πελάτες μας στην περιοχή».
Το δημοσίευμα σημειώνει, ότι τα όρια περιεκτικότητας σε θείο των ναυτιλιακών καυσίμων για τα πλοία που πλέουν στη Βαλτική, τη Βόρεια Θάλασσα και τη Μάγχη περιορίστηκαν από τις αρχές του 2015 στο 0,1% από 1%, αναγκάζοντας τις περισσότερες ναυτιλιακές εταιρείες να στραφούν σε πιο ακριβά καύσιμα.
Σημειώνει ακόμη, ότι πολλοί παραγωγοί ανέπτυξαν Ultra Low Sulfur Fuel Oil (ULSFO) και φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις, που συμμορφώνονται με το νέο όριο της περιεκτικότητας σε θείο.
Η Aegean Marine Petroleum διαθέτει ένα στόλο από 16 φορτηγίδες εφοδιασμού καυσίμων και είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος προμηθευτής στα λιμάνια του κόμβου ARA.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης