Ναυτιλία

Βράβευση της Star Bulk του Πέτρου Παππά για τα υψηλά πρότυπα ποιότητας στα πλοία της

Βράβευση της Star Bulk του Πέτρου Παππά για τα υψηλά πρότυπα ποιότητας στα πλοία της
Ο Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής της Star Bulk Νικόλαος Ρέσκος δήλωσε, ότι «η βράβευσή μας αποτελεί υπέροχο νέο, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τους ναυλωτές μας».
Το βραβείο Qualship 21 της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ απονέμεται σε 30 πλοία της εταιρείας Star Bulk Carriers του εφοπλιστή Πέτρου Παππά, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το νηολόγιο της Δημοκρατίας των Νησιών Μάρσαλ.
Το πρόγραμμα Qualship 21 επιβραβεύει όσες εταιρείες πληρούν κριτήρια υψηλής ποιότητας στις δραστηριότητές των πλοίων τους, εφόσον βέβαια τα πλοία αυτά είναι εγγεγραμμένα σε πιστοποιημένα νηολόγια.
Το νηολόγιο των Νησιών Μάρσαλ αποτελεί ένα από τα ελάχιστα νηολόγια παγκοσμίως, όπου οι κρατήσεις των πλοίων του στους λιμένες των Η. είναι κάτω από το 1% σε περίοδο τριετίας και το μοναδικό από τα μεγάλα νηολόγια που διατήρησε το καθεστώς Qualship καθ’ όλη τη διάρκεια του 2016.
Την ίδια ώρα, 13 νηολόγια αποπέμφθηκαν από το πρόγραμμα Qualship 21 το 2016, καθώς το ποσοστό κράτησης των πλοίων τους υπερέβη το 1% σε περίοδο τριετίας.
Σε επιστολή προς την Star Bulk, εκπρόσωπος της Αμερικάνικης Ακτοφυλακής τόνισε, ότι ποσοστό μικρότερο από το 10% των πλοίων που δεν φέρουν σημαία των ΗΠΑ και δραστηριοποιούνται στον θαλάσσιο χώρο των ΗΠΑ, καταφέρνουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του προγράμματος Qualship 21, γεγονός που αποδεικνύει την υψηλή ποιότητα των πλοίων της Star Bulk Carriers.
Ο Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής της Star Bulk Νικόλαος Ρέσκος δήλωσε, ότι «η βράβευσή μας αποτελεί υπέροχο νέο, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τους ναυλωτές μας.
Τα πλοία της εταιρείας έχουν αναγνωρισθεί ως ποιοτικά με περιορισμένο αριθμό επιθεωρήσεων από τις λιμενικές αρχές, στο διάστημα πιστοποίησης του προγράμματος Qualship 21».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης