Τελευταία Νέα
Ναυτιλία

DryShips: Διανομή συνολικού τριμηνιαίου μερίσματος 2,5 εκατ. δολαρίων

DryShips: Διανομή συνολικού τριμηνιαίου μερίσματος 2,5 εκατ. δολαρίων
Κατά την κρίση του, το Δ.Σ. μπορεί να αποφασίσει να καταβάλει επιπλέον ποσά ως μέρισμα κάθε τρίμηνο, ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς και τις οικονομικές επιδόσεις της εταιρείας, πέρα και πάνω από το προκαθορισμένο ποσό.
Η ναυτιλιακή εταιρεία DryShips Inc του εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου ανακοίνωσε σήμερα (28/2), ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα πολιτική μερίσματος.
Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής, η εταιρία θα καταβάλει ένα σταθερό τριμηνιαίο μέρισμα συνολικού ύψους 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων στους κατόχους των κοινών μετοχών.
Επιπλέον, κατά την κρίση του, το Διοικητικό Συμβούλιο μπορεί να αποφασίσει να καταβάλει επιπλέον ποσά ως μέρισμα κάθε τρίμηνο, ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς και τις οικονομικές επιδόσεις της εταιρείας, πέρα και πάνω από το προκαθορισμένο ποσό.
Σε σχέση με το δ΄ τρίμηνο του 2016, το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοίνωσε, ότι το μέρισμα των 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων στους κατόχους έως τις 15 Μαρτίου 2017 κοινών μετοχών, θα καταβληθεί στις 31 Μαρτίου 2017.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της DryShips Γιώργος Οικονόμου δήλωσε, ότι «είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσει η νέα μερισματική πολιτική μας, η οποία είναι μια απόδειξη για την θετική μεταμόρφωση των οικονομικών της εταιρείας μας κατά τη διάρκεια των τελευταίων 6 μηνών».
Πρόσθεσε δε, ότι «συνεχίζουμε να εξελίσσουμε την DryShips και είμαστε σίγουροι, ότι τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας θα γίνουν εμφανή στο εγγύς μέλλον».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης