Ναυτιλία

Κορυφαία mega yachts στο Πέραμα και την Ελευσίνα για επισκευές και συντήρηση

Κορυφαία mega yachts στο Πέραμα και την Ελευσίνα για επισκευές και συντήρηση
Το τελευταίο διάστημα πολλές υπερπολυτελείς θαλαμηγοί επιλέγουν να κάνουν επισκευές, συντήρηση ή και ναυπήγηση στο Πέραμα, την Ελευσίνα και τη Χαλκίδα
Τέσσερα κορυφαία yachts, από τα ακριβότερα παγκοσμίως, βρίσκονται αυτήν την περίοδο σε Πέραμα και Ελευσίνα για επισκευές και συντήρηση.
Το τελευταίο διάστημα, πολλές υπερπολυτελείς θαλαμηγοί επιλέγουν, να κάνουν επισκευές, συντήρηση ή και ναυπήγηση στο Πέραμα, την Ελευσίνα ή τη Χαλκίδα, σημειώνει η "Καθημερινή".
Είναι ενδεικτικό, ότι μεταξύ των τεσσάρων mega yachts που βρίσκονται για μετασκευές-επισκευές στη χώρα, συγκαταλέγονται το 133 μέτρων "Al Mirqab" και το 139 μέτρων Al Salamah, που κατατατάσσονται στην 14η και 11η θέση της παγκόσμιας καταάταξης αντιστοίχως.
Το Topaz και το Turama, 6ο και 22ο στη παγκόσμια λίστα, επέλεξαν επίσης την χώρα για τις επισκευές.
Επίσης, το 16ο μεγαλύτερο διεθνώς yacht, το Maryah, κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου το 2014 στα ναυπηγεία της Ελευσίνας
Τα ναυπηγεία Χαλκίδας, τα Ελληνικά Ναυπηγεία Περάματος, το Ναυπηγείο Σπανόπουλου στο Πέραμα, το Ναυπηγείο Ψαρρού, η PrivatSea Marine Services έχουν όλο και σημαντικότερα μερίδια στην αγορά της Μεσογείου από ξένες θαλαμηγούς και βεβαίως την πλειονότητα των ελληνικών θαλαμηγών, συντηρώντας έτσι και χιλιάδες θέσεις εργασίας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης